2016-12-23, 22:17
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.
Cytat:
Napisane przez Doris1981
Jemu powinnaś zadać te pytania i żądać konkretnych odpowiedzi. Ale oczywiście nie chodzi tylko o jego zdanie i pragnienia, ale i o to, jak Ty to widzisz i czego chcesz. Albo jest Wam ze sobą pod drodze, albo nie. Piszesz "po ślubie", ale na razie się na żaden ślub nie zanosi. To też by wypadało sobie wyjaśnić. Po 3,5 roku związku serio wypada się określić. Łącznie z tym kiedy niby miałby być ten ślub (bo nie, kobieta nie musi grzecznie czekać na pierścionek, plany ślubne a zaręczyny to osobne kwestie).
|
O ślubie i zaręczynach już było milion razy gadane, ostatnio przestałam gadać. Nie chcę naciskać. On się chciał oświadczyć po roku związku - ja mu powiedziałam, że rok to za mało - poznajmy się lepiej. Wiem, że chciał bo wypytywał o pierścionek. Chyba się zraził tym, że ja teraz nie chcę. I tak przez kolejne 2 lata brzdąka o tym pierścionku, wypytuje o rozmiar palca i takie tam i tylko gra na gulu. Tak samo teraz "on miał poważne plany".
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------
Cytat:
Napisane przez fragile542
Idealnie by było zaprosić jego z mamą do was i zrobić wspólną, skoro jego mama jest sama, a wy razem już tyle czasu, no ale jak się facet nie chce integrować z Twoją rodziną, to jest kłopot.
|
My nie mieszkamy razem.
|
|
|