Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Napisane przez nefre
Kochane jak mnie rozłożyło 
Czuję się fatalnie, ta pogoda tez mnie dobija ;(
|
Biedactwo
Cytat:
Napisane przez agness51
|
Oj Aguś doskonale Cię rozumiem,co prawda nie mam kap z chemii i maty,ale idzie mi bardzo słabo z chemii mam 3 ze sprawdzianu o molach,na którego się tyle uczyłam i 2 z odpowiedzi,nigdy nie pytała,aż tu nagle coś jej się odwidziała i buch ja na pierwszy ogień a z matmy,to też nie idzie mi najlepiej biorąc pod uwagę fakt,że regularnie chodzę na korepetycje.Ale nie ma tego złego jak powiadają,wszystko pięknie poprawisz i będzie gitara pociesze Cię,że w maju będą ogromniaste luzy,bo nauczyciele będą na matury zwiewali .
Cytat:
Napisane przez agness51
Na dodatek dzisiaj miałam cholerny bilans,no i gówno mi dała moja tygodniowa już redukcja,jeszcze moja koleżanka z 10kg grubsza ode mnie jak coś tam było o wadze to powiedziała o mnie 'no nie jest źle'.
|
skandal normalnie tak samo ostatnio jakaś dziewczyna ze szkoły powiedziała mojej bardzo dobrej koleżance,że coś jej się przytyło,a wygląda naprawdę r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-i-e,figurę ma pierwsza klasa,wszyscy faceci na nią zaglądają,więc nawet się nie przejmuj takimi głupi docinkami,mogłaś jej powiedzieć "No cóż,za to z Tobą chyba trochę gorzej " 
Cytat:
Napisane przez anniaa
Witam 
spr z histy poszedl mi bardzo dobrze  jednak cos ta nauka dala
jeszcze tylko jutro i rekolekcje i swieta:  narescie troche odpoczne
Dzisiaj dowiedziałam sie ze po swietach czyli 26 po lekcjach musze napisac : 5 kartkówek z matmy  bo jak nie napisze to mi kapy wstawi... a przez to przez tydzien mnie w szkole nie było - u nas jest takie motto w klasie dzien bez kartkówki z matmy to dzien stracony... mimo ze mam 3 lekcje tygodniowo to 2 zastepstwa dali i matma była... wogóle głupi ten facet z matmy - powiedział ze pójdzie do dyrektora abysmy mieli o 2 godz wiecej lekcji w planie bo on chce 5 godz w tyg matmy  niech tylko spróbuje to go normalnie zabije 
|
Ajaj ja też mam rekolekcje od poniedziałku,na które oczywiście nie mam zamiaru chodzić .
5godzin matmy? zabójstwo .A gdzie Ty Aniu w ogóle chodzisz do szkoły? bo już nie pamiętam nawet
Cytat:
Napisane przez Milka19
Mi też coś się humorek popsuł, święta nadchodzą, a czuje zbliżającą się chorobę. Głowa i gardło mnie boli i czuje się taka rozbita i do niczego.
|
I drugie moje biedactwo
Ja za to oddam Wam trochę mojego optymizmu,chociaż pogoda mi nie w nos,to walczę z złym humorem,na rzecz dobrego .W szkole idzie mi średnio jak już wspominała,ale mogło być gorzej,więc nie narzekam .
Porobiliśmy sobie dziś świetne fotki na zastępstwie,było tak zabawnie,że do końca dnia będę miała chyba dobry humor .Za to jutro czeka mnie dzień pełen załatwiania,bo muszę jechać do oriflame,korki z matmy,a po szkole jeszcze idziemy z klasą uczcić urodziny koleżanki,więc muszę się pilnować