Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 23:12   #97
rozstrzygnieciesporu
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

Cytat:
Napisane przez Flashdance Pokaż wiadomość
Jak dla mnie powinniście odbyć konkretną rozmowę o przyszłości i o tym jak widzicie wasz związek, jak ma się dalej rozwinąć. Poważną i konkretną, nie żadne ogólne plany na ślub i dzieci nie wiadomo kiedy. Wtedy dowiesz się na czym stoisz.
Jak zaczynam taką rozmowę to jest, że naciskam, on by chciał ale ja ciągle wypytuję. I raz jest gotowy raz nie jest. Mi się już coś robi jak mam poruszyć ten temat i nie poruszam tylko daję do zrozumienia, że ja jestem gotowa i ile my mamy lat, żeby się tak zastanawiać.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita96 Pokaż wiadomość
Autorko, jak to jest z tym mieszkaniem ? On chciał, Ty nie chciałaś?
On podejrzewam, że by chciał nawet jutro żebym się przeprowadziła. Dla mnie to trochę za wcześnie tym bardziej podczas takich akcji gdzie słyszę, że ja nie jestem jego rodziną. Zwyczajnie nie czuję się pewnie. Chciał się oświadczyć, poprosiłam o jeszcze chwilę, nie po roku znajomości. To ta chwila trwa 2,5 roku. I takie tylko brzdąkanie. Jak się wprowadzę to boję się, że to nic nie da a jeszcze pogorszy sytuację. To nie jest ten etap.

Edytowane przez rozstrzygnieciesporu
Czas edycji: 2016-12-23 o 23:15
rozstrzygnieciesporu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując