Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 23:25   #104
rozstrzygnieciesporu
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

Cytat:
Napisane przez Courtney_ Pokaż wiadomość
A to trochę zmienia postać rzeczy. Czyli jednak byłby chętny pojechać. A pytałaś rodziców, czy znaleźliby 2 godzinki na wasze odwiedziny?
Tu nie chodzi o spotkanie z moimi rodzicami. Tylko z moją rodziną (ważną rodziną, z którą się spotykam przy każdej możliwej okazji i wiem, że mogę na nich liczyć). Przepraszam ale 9 osób ma się dostosować i zostać w domu aby się spotkać ze mną i moim TŻ-em? Młode małżeństwo ma nie pojechać do drugiej rodziny bo z mojej strony coś nawaliło? To jest tak nielogiczne gdy można to wszystko pogodzić jednego dnia, że serio takie jeżdżenie i zawracanie głowy 2 dni z rzędu tej samej rodzinie jest głupie.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Flashdance Pokaż wiadomość
Dla Ciebie po 3,5letnim związku jest za wcześnie na wspólne zamieszkanie. Dlaczego? Traktujesz go poważnie, kochasz go, traktujesz go jak rodzinę i nie możesz z nim zamieszkać bo jest za wcześnie na to? Nie rozumiem tego. Nie wiem też czego oczekujesz w takim razie po tym związku. Jaki według Ciebie jest następny poziom. Ślub? Dzieci? Na wspólne mieszkanie jest za wcześnie, ale na ślub już nie?
Bo to nie jest ten czas. Głupia wigilia przerasta ten związek a co dopiero wspólne mieszkanie.
rozstrzygnieciesporu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując