Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 23:28   #106
Flashdance
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

Cytat:
Napisane przez rozstrzygnieciesporu Pokaż wiadomość
Tu nie chodzi o spotkanie z moimi rodzicami. Tylko z moją rodziną (ważną rodziną, z którą się spotykam przy każdej możliwej okazji i wiem, że mogę na nich liczyć). Przepraszam ale 9 osób ma się dostosować i zostać w domu aby się spotkać ze mną i moim TŻ-em? Młode małżeństwo ma nie pojechać do drugiej rodziny bo z mojej strony coś nawaliło? To jest tak nielogiczne gdy można to wszystko pogodzić jednego dnia, że serio takie jeżdżenie i zawracanie głowy 2 dni z rzędu tej samej rodzinie jest głupie.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Bo to nie jest ten czas. Głupia wigilia przerasta ten związek a co dopiero wspólne mieszkanie.
Tyle że ta sytuacja z wigilią jest skutkiem waszego braku komunikacji. Facet widzi że nie chcesz z nim zamieszkać, może obawia się ze nie traktujesz waszej relacji poważnie i dlatego nie chce poznawać Twojej rodziny.

Może też być tak że on nie widzi potrzeby spędzania czasu z Twoja rodziną. Może przyjechać do Ciebie w święta i spędzić czas z Tobą, ale Ty chcesz żeby spędził czas z Tobą i Twoją rodziną.

Edytowane przez Flashdance
Czas edycji: 2016-12-23 o 23:30
Flashdance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując