Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 19:04   #2116
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80
Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
bez jaj, nie chce bana mam nadzieje ze virtual przymknie oczko

edit:hihi, ja w klasie mialam takich kilka. pokaze wam moja faworytke, ale to juz nie jest chyba nic nielegalnego, to wkoncu publiczna, ogolnodostepna strona wiec daje linka: http://www.fabrykainspiracji.com/ani...yn_020308.html
suwakiem w bok, kochane...
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
E no ja to chyba jestem 100lat za murzynami. Nie wiem jakie Wy macie zdanie, ale dla mnie jako kobiety coś takiego jest uwłaczajace. Ładna dziewczyna a tak się poniża. Może lepie by było dla niej jakby zaczeła czytać książki (patrz opis tej dziewczyny) a nie wdzięczyć do aparatu......
Zgodzę się z Jolie, chociaż nie w 100%. Zdjęcia, jak zdjęcia, moim zdaniem nie są uwłaczające, jeśli nie są wystawiane na ogólnodostępnych stronach. Po pierwsze to głupota wystawiać niezabezpieczone zdjęcie, a po drugie to to właśnie jest uwłaczające. Co innego takie zdjęcia w prywatnym portfolio. Niech i ona sobie będzie jakąś fotomodelką, daj jej Boże sukces, ale sesje rozbierane uważam powinny być zakazane wszystkim świeżo upieczonym pseudomodelkom. Co innego, jak kto jest obyty i doświadczony w tej materii, to i wie, na co się decyduje.

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Pierwsza sprawa- butki ładne
Druga sprawa- nie wiem jak Ty, ale ja nie myślę stereotypowo (dlatego podkreśliłam słowo "myślimy"). Jestem daleka od wszelkich stereotypów, gdyż są one bardzo krzywdzące, a niestety często mam z nimi styczność. Poza tym jak na razie nie padło stwierdzenie, że taka dziewczyna jest głupia. Zauważyłam tylko, że to jest dla kobiety uwłaczające.
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
To jak wygląda nie oznacza że jest głupia, stereotypowo myślimy że np dziewczyna o typie lalki barbie jest głupia a to nie prawda, znam duzo takich dziewczyn i sa świetne we wszystkim co robią. Co innego jak np taka wysolariowana skwarka nie robi nic innego oprócz piłowania tipsów i nie zna sie na niczym i uważa że jest super. Nie ma nic a ni do solarium ani tipsów, ale wszystko powinno mieć umiar.
Kupiłam sobie butki dzisiaj i sie pochwalę (kupiłam tez spodnie, czarne rurki i dzinsy niebieski z prosta nagawką, btw to moje pierwsze rurki)
Butki super, chociaż ja nie mogę takich nosić, muszę mieć pasek wokół kostki, jeżeli buty są na obcasie, bo mam jakieś takie płaskie pięty, że mi wszystkie buty latają
Ładna nie znaczy głupa, brzydka nie znaczy mądra. Już to przerabiałyśmy w tym wątku. Stereotypy też przerabiałyśmy i wszystkie wiemy, że Jolie nie stereotypizuje
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
rewelacyjna metoda - wchodzę w to!! "Prince Polo, które własnie jem, jest wspaniałe. Z każdym jego kęsem moja figura robi się coraz smuklejsza a moje włosy są dłuższe, dłuższe, coraz dłuzsze... " Zaraz pobiegne do sklepu po następne Prince Polo
Ożesz Ty, lecę po Prince Polo
Cytat:
Napisane przez Milka19
Biegać Ja jak się ubiorę w szpilki to zawsze mi się coś przytrafi, a to buta zgubie, bo wycieraczki w sklepach mają takie małe dziurki i mi tam zawsze obsac wpada, a to omal się nie zabije przechodząc przez ulicę i potykając się o tory tramwajowe Jak ubieram szpilki to muszę mieć pewnośc, że mam wystarczająco dużo czasu, bo poruszam się w nich niczym żółw albo gorzej jakaś kaleka Nie ma to jak tradycyjne adaśki A moje szpileczki to raczej z tych niskich Boje się pomyśleć co by było jak bym się o wyższe pokusiła
Mam podobnie, ale uwielbiam obcasy, chociaż szpilki to dla mnie kara boska, rzadko ubieram takie prawdziwe szpilki, takie cieniuśkie, dla mnie obcas musi być stabilny i dobrze wyprofilowany, no wysokość jest ważna nie mniej niż 6cm i nie więcej niż 9 cm