Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 23:45   #114
Flashdance
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

Cytat:
Napisane przez rozstrzygnieciesporu Pokaż wiadomość
Bo jesteśmy 3,5 roku razem i mamy po 25 i 30 lat. Bo dostałam zaproszenie aby się pojawić z nim. Bo chcę z nim spędzić wigilię. Tak jak któraś prześmiewczo napisała BO CHCĘ BO CHCĘ BO CHCĘ. Bo chcę się poczuć ważna a nie jak te wszystkie z którymi wigilii nigdy nie spędzał. Ot.
Z tego co piszesz facet CHCE z Tobą zamieszkać już teraz, od razu. Czy to nie sprawia że czujesz się dla niego ważna? Ważniejsza od wszystkich innych?

Serio nie rozumiem. Nie chcesz z nim mieszkać bo to za wcześnie (czyli nie traktujesz go jak rodziny. Bo gdyby tak było nie miałabyś takich wątpliwości). Jak Twoim zdaniem ma się czuć facet gdy słyszy coś takiego. Czy mógł się poczuć odrzucony i niepewny w tym związku? Jednocześnie czujesz się odrzucona bo on mówi "że na wigilie z Tobą nie pojedzie bo nie jesteś rodziną". Może on mówi tak celowo, bo zabolało go to co usłyszał wcześniej od Ciebie. Może nie chce bawić się w spotkania z Twoją rodziną, bo dałaś mu do zrozumienia że dla Ciebie tą rodzina jeszcze nie jest.

Edytowane przez Flashdance
Czas edycji: 2016-12-23 o 23:47
Flashdance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując