Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 20:11   #1421
kasia2439
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez KassiaKonsultantka Pokaż wiadomość
i jak nowy tusz z DEMO? bo pisalyscie, ze przetestujecie, ale nie widzialam opinii... najbardziej chodzi mi o to, czy wydluza i pogrubia? a, i czy nie skleja?
bo za chwile wlasnie zamawiam i nie wiem... a mam jeszcze jeden caly zafoliowany, wiec nie wiem czy sie go oplaca kupowac!
powiem tak:

* nie pogrubia
* wydłuuuża
* nie robi grudek
* Mi się podoba
* fajnie się zmywa preparatem do demakijażu (tym bialym)

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6885370]jest w dziale katalogi.
pur blanca blush, nie zniewalajaca, pachnie tak troszke mydlano jak oryginał ,ale jak starsza pani bardziej.
[/quote]

nie zgadazam się z tym że jest jak starsza pani, jest jak najbardziej dla nastolatek i wyżej Boska i jak długo trzyma POLECAM

Cytat:
Napisane przez zuzia121985 Pokaż wiadomość
Zostałam właśnie konsultantką i w następnym tygodniu składam zamówienie na 4 katalog.

Mam pytanko. Jak znajdujecie sobie klientów nie licząc oczywiście rodziny i znajomych. Czy oprócz osób z własnego otoczenia macie jakieś sposoby aby namawiać kogoś innego?
Bardzo proszę o odpowiedź
- koleżanki z pracy/klasy/szkoły :p
- znajomi sióstr/braci
- teściowa ma zarąbiste wtyki
- znajomi z pracy taty/mamy/chłopaka/męża

To są najlepsze metody, rozdawać katalogi gdzie się da

Cytat:
Napisane przez wamper_15 Pokaż wiadomość
li_lia jak to? dlaczego ja jeszcze nie posiadam tego katalogu? :P gdzie zatem mogę go dorwać ?
<jupi> duszyczka z Rudy Śląskiej z jakiej dzielnicy?

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
dziewczyny koniecznie potrzebuje waszej pomocy! Potrzebuje braki z k04! nie mam nawet 150 zł zamówienia wtym katalogu... Baaardzo kiepsko...
- naszyjnik Solutions - zakończona
- torebka Eleanor - opóźniona
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora