2008-03-13, 20:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
Napisane przez KassiaKonsultantka
i jak nowy tusz z DEMO? bo pisalyscie, ze przetestujecie, ale nie widzialam opinii... najbardziej chodzi mi o to, czy wydluza i pogrubia? a, i czy nie skleja? 
bo za chwile wlasnie zamawiam i nie wiem... a mam jeszcze jeden caly zafoliowany, wiec nie wiem czy sie go oplaca kupowac! 
|
powiem tak:
* nie pogrubia
* wydłuuuża 
* nie robi grudek
* Mi się podoba 
* fajnie się zmywa preparatem do demakijażu (tym bialym) 
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6885370]jest w dziale katalogi. 
pur blanca blush, nie zniewalajaca, pachnie tak troszke mydlano jak oryginał ,ale jak starsza pani bardziej. 
[/quote]
nie zgadazam się z tym że jest jak starsza pani, jest jak najbardziej dla nastolatek i wyżej Boska i jak długo trzyma POLECAM
Cytat:
Napisane przez zuzia121985
Zostałam właśnie konsultantką i w następnym tygodniu składam zamówienie na 4 katalog.
Mam pytanko. Jak znajdujecie sobie klientów nie licząc oczywiście rodziny i znajomych. Czy oprócz osób z własnego otoczenia macie jakieś sposoby aby namawiać kogoś innego?
Bardzo proszę o odpowiedź
|
- koleżanki z pracy/klasy/szkoły :p
- znajomi sióstr/braci 
- teściowa ma zarąbiste wtyki 
- znajomi z pracy taty/mamy/chłopaka/męża 
To są najlepsze metody, rozdawać katalogi gdzie się da
Cytat:
Napisane przez wamper_15
li_lia jak to? dlaczego ja jeszcze nie posiadam tego katalogu? :P gdzie zatem mogę go dorwać ? 
|
<jupi> duszyczka z Rudy Śląskiej z jakiej dzielnicy?
Cytat:
Napisane przez caroline_1988
dziewczyny koniecznie potrzebuje waszej pomocy! Potrzebuje braki z k04! nie mam nawet 150 zł zamówienia wtym katalogu...  Baaardzo kiepsko... 
|
- naszyjnik Solutions - zakończona
- torebka Eleanor - opóźniona
|
|
|