2008-03-13, 20:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Cytat:
Napisane przez emememsik
Krówko, co za palant! Nienawidzę jak ktoś komentuje mój wygląd (no, chyba że są to komplementy)! No Przepraszam, co go obchodzą Twoje uda?! (jak to zabrzmiało  ). Olej go, proszę. 
|
No właśnie. Też mu powiedziałam, ze jak ma coś komentować, to niech chociaż będzie to coś miłego. a On mi na to, ze o to chodzi, żeby było nie miło, i wkurzają go osbe przekonane o swojej świetności 
Spróbuje olać, dzięki
Cytat:
Napisane przez Independent Women
Krówka - palant po prostu palant. Nie wierzyłam w to co czytam. On musi mieć strasznie dużo kompleksów i dlatego teraz się wyżywa na innych! Nie przejmuj się, w ogóle nie zaczynaj z nim rozmowy! Jak mu się coś nie podoba to niech się nie patrzy w ogóle a wtedy nie będzie miał co komentować  . Debil!
|
]
Dziękuje, dobrze mieć taki wątek
Cytat:
Napisane przez Ywonula
Krówka może to dlatego faceci nie obsypują Cie komplementami bo uważają ze jesteś atrakcyjna i oni myślą że tylko sie wygłupia bo myślą ze Ty już to przeciez słyszałaś  A na tego palanta nie zwracaj uwagi. Ciekawe jaką on będzie miał dzieczyne, jeśli wogóle któraś z nim wytrzyma 
|
Nie no, bez przesady, w to nie uwierzę
A ten chłopak, to chyba jest gejem.(naprawdę, i teraz nie mówię, tego dlatego, że jestem na niego zła czy coś, ale tak podejrzewamy), więc dziewczyny nie miał i chyba mieć nie będzie I dobrze.
Bo ogólnie to go lubię

Durga, ale wpadka Tak właśnie ta dziewczyna trochę inaczej wyglądała, ale myślałam, że to kwestia fryzury
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
|
|
|