Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 19:12   #2119
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
edit:hihi, ja w klasie mialam takich kilka. pokaze wam moja faworytke, ale to juz nie jest chyba nic nielegalnego, to wkoncu publiczna, ogolnodostepna strona wiec daje linka: http://www.fabrykainspiracji.com/ani...yn_020308.html
suwakiem w bok, kochane...
Szkoda mi tej dziewczyny... Ale, skoro zgodziła się na umieszczenie takich zdjęć w Internecie, to cóż...
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja również jestem tego zdania Szkoda dziewczyny

Patrząc na tą dziewczynę od razu mi się przypomina big brother i jedna taka laska Nie, że oglądam - czasami mi podczas przęłaczania kanałów mignie tv4 Dla mnie np. wystąpienie w tego typu programie też jest uwłaczające - mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam
Jola Rutowicz?

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Biegać Ja jak się ubiorę w szpilki to zawsze mi się coś przytrafi, a to buta zgubie, bo wycieraczki w sklepach mają takie małe dziurki i mi tam zawsze obsac wpada, a to omal się nie zabije przechodząc przez ulicę i potykając się o tory tramwajowe Jak ubieram szpilki to muszę mieć pewnośc, że mam wystarczająco dużo czasu, bo poruszam się w nich niczym żółw albo gorzej jakaś kaleka Nie ma to jak tradycyjne adaśki A moje szpileczki to raczej z tych niskich Boje się pomyśleć co by było jak bym się o wyższe pokusiła
Albo trampeczki

I wstawiaj natychmiast fotki!

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując