Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 19:13   #1317
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a tak ale juz po przerwie wrociłam ale czesto nie mam jak zagladac - bo szkoła robi swoje... facet z matmy niewyzyty i nienormalny : jestem w 1 klasie LO profil biochemfiz a ja juz miałam 3 próbne matury z matmy rozszerzonej oczywiscie na ocene bo szkoda czasu jak cos nie jest na ocene no przeciez matura coraz blizej juz trzeba robic próbne matury - pomijajac ze pierwsza próbna mature miałam w październiku
hardkor
ale wiesz, spojrzmy na to z lepszej strony - przed matura pewnie wcale a wcale nie bedziesz sie musiala uczyc przynajmniej
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
oj tez bym sobie pospała.. hehe no tak grzecznedziewczynka po dobranocce niemiecki ooo ostatnio miałam spr i mialam 43/45 pkt a najwiekszy kujon w klasie taki kumpel miał 38/45 myslałam ze mnie normalnie zabije
ooo zdolna glowa, gratuluje
Ja lubie niemiecki tylko wtedy kiedy sie go sama ucze, przed kolokwium - wtedy zaczynam wszystko kumac bo generalnie z jezykami nie mam problemow i jest si ale tak "normalnie" to nie znosze bo mam 1,5h co tydzien, babka nie umie tlumaczyc i tylko na zajeciach sa nudy przeplatane niezrozumieniem :P
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
I wlasnie oto koncze swa edukacje jak na razie do szkoly wracam po swietach Jednym zdaniem cudownie Jutro rekolekcje. Jakos przezyje tym bardziej ze do kosciola mam nie calle 5 min drogi

madame_apple: Ja tez jak jestem zmeczona to chodze spac o 20 wiec kto jak kto ,ale ja wierze Milego glowkowania nad niemieckim Ale sie wyspisz jutro
ale masz fajnie z tym wolnym
a glowkowania poki co zbyt duzo nie bylo...:P
I w ogole dziewczyny az mi wstyd, czy Wy tez macie takie okresy totalnego zmeczenia i lenistwa?
U mnie:
po pierwsze jest mi ciagle slabo, chce mi sie spac i boli mnie glowa
po drugie nie moge sie skoncentrowac bo mam jakies rozgonione mysli:/
po trzecie caly czas tylko mysle jakby zrobic wolne...

I tak juz wymyslilam, ze skoro taka brzydka pogoda i tak duzo z niemca zadane to moglabym sobie jutro darowac... Bo w zeszlych semestrach ladnie chodzilam gdy inni opuszczali i oni w sumie nic na tym nie stracili... No i nawet pomyslalam, ze moge zostac jutro i ladnie wszystko zrobic w ciagu dnia, nawet sie tego niemca pouczyc byle nie isc. To nie jest normalne, ale wciaz mi sie wydaje, ze jak bedzie juz bardziej wiosennie, po swietach to wroci mi zapał...
beznadziejny leń ze mnie, nie ma co ukrywac^^
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Z nauki narazie nici, jakoś motywacji i nastroju brak
otoz to
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
odpoczęłam trochę i ogrzałam się o za godzinkę idę na piłki i stretching
mam nadzieję że nie będzie znowu jakiejś burzy, bo nawet przy przejściu na drugą stronę ulicy (tak daleko właśnie mam do fitness klubu ) mogłabym masakrycznie zmoknąć
ale super miec tak klub bliziutko
ja od kwietnia bede chodzic 2razy w tygodniu na silownie i raz na fitness, przy uniwerku
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
mam nadzieje,ze humory juz ciut lepsze u Was. U mnie tak sobie. Praca mnie psychicznie wykancza..
milej silowni, mam nadzieje, ze wypocisz stresy
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ale smutno się porobiło Wirtualnie Was przytulam Mi też coś się humorek popsuł, święta nadchodzą, a czuje zbliżającą się chorobę. Głowa i gardło mnie boli i czuje się taka rozbita i do niczego.
:przytu l:
widzę że u wszystkich średniawe samopoczucie... ech to na pewno wina przesilenia...
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ja za to oddam Wam trochę mojego optymizmu,chociaż pogoda mi nie w nos,to walczę z złym humorem,na rzecz dobrego.W szkole idzie mi średnio jak już wspominała,ale mogło być gorzej,więc nie narzekam.
Porobiliśmy sobie dziś świetne fotki na zastępstwie,było tak zabawnie,że do końca dnia będę miała chyba dobry humor.Za to jutro czeka mnie dzień pełen załatwiania,bo muszę jechać do oriflame,korki z matmy,a po szkole jeszcze idziemy z klasą uczcić urodziny koleżanki,więc muszę się pilnować
dzieki za porcje optymizmu

Ja tez Wam troche optymizmu moge przeslać bo wprawdzie czuję się
słaba i leniwa, ale do doła mi daleko

Fajny dzień Ci sie jutro zapowiada

milka, Lolcia ---> dawać mi tu swoje ADHD, też chcę! :P a nie flak taki ze mnie^^

Miłego wieczoru

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora