Dot.: Poczta polska zaginiona paczka i podrobiony podpis
Jeżeli piszę, że nie wrzucają AWIZO to nie pisz, że jest to nieprawdą tylko dlatego bo tobie wrzucili.
Kobietko poczytaj sobie opinie o PP na innych forach. Ja napisałam odnośnie tego co ma większa ilość osób i w moim przypadku również to było.
---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------
Nikogo nie obchodzi raczej twoja wypowiedź. Jeżeli nie umiesz czytać ze zrozumieniem regulaminu w/w forum to po prostu się nie wypowiadaj. Nie napisałam swojego doświadczenia tutaj po to, aby się żalić tylko po to, aby przekazać innym swoje doświadczenie (PRZECIEŻ PO TO ISTNIEJE TO FORUM ).
Po to (chyba to bardziej dla ciebie tłumaczę, bo raczej zapomniałaś po co jest to forum), aby każdy mógł zobaczyć jak funkcjomuje Poczta Polska. ŚWIADOMIE WYBRAŁAM POCZTĘ, A ŻE NIE WYWIĄZAŁA SIĘ Z UMOWY TO UWAŻAM, ABY TAKĄ INFORMACJĘ UDOSTĘPNIĆ.
Także zanim cokolwiek głupiego napiszesz to proszę zastanów się. Nie wysilaj się w interpretowaniu, analizowaniu lub co gorsza w podsuwaniu lepszej oferty na przyszłość, ponieważ jest to zbędne, a moja informacja jest tylko dla tych, którzy w przyszłości będą chcieli skorzystać z usług Poczy Polskiej.
Wracając do tematu mojej PACZKI- dnia 22 grudnia paczka została dostarczona. Paczka24 szła tydzień, w międzyczasie korespondowałam poprzez emaile z Pocztą Polską odnośnie paczki, dostałam informacje z przeprosinami.
Paczka miała informacje OSTROŻNIE - odbiorca potwierdził, że była w bardzo dobrym stanie, nic nie potłuczone, nic nie ukradzione ( a były tam wartościowe rzeczy).
Moje powyższe informacje dotyczące PP o tym, że oszukują, kradną wzięły się też z tego, że poczytałam trochę na temat PP.
---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ----------
Miałam dać znać czy paczka dojdzie dla osób, które są zainteresowane usługami z poczty polskiej. No przecież logiczne, że nie po to, aby się pochwalić? czy pożalić? ty zapewne myślałaś, że właśnie po to. Szkoda mi ciebie. Szkoda , że przed napisaniem nie
WŁĄCZYŁAŚ MYŚLENIA.
---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ----------
Odpowiedź odnośnie awizo jest skierowana do - deirdre (nie wyświetla mi się na telefonie,dlatego piszę info).
Wszystkie inne odpowiedzi, wyjaśnienia po co jest to forum jak i w jakim celu napisałam moje doświadczenie z paczką (ponieważ jak widać nie każdy włącza myślenie) jest do BLUE3.
|