Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 19:13   #682
marea
Wtajemniczenie

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
marea co za dużo to niezdrowo. Ja zauważyłam że im mniej z moją twarzą robię tym jest lepiej. Moja mama z siostrą używają tylko kremu nawilżającego, twarz myją mydłem i mają śliczne, gładkie, porcelanowe buźki! Ja mam problem z trądzikiem, ale te wszystkie kosmetyki zamiast koić i leczyć jeszcze bardziej mi psują twarz. Dermatolog też nie pomógł nic a nic!
Postanowiłam zminimalizować to wszystko do minimum przynajmniej na jakiś czas, dopóki mi się twarz nie uspokoi. Kończę Isotrexin i używam tylko czegoś bardzo łagodnego do mycia twarzy oraz delikatnego kremu z apteki z jak najmniejszą ilością składników by nie zapychał. I tyle
Zgodze sie ze im mniej tym lepiej...szczegolnie w przypadku mlodej cery...najpierw trzeba sie rozprawic z tradzikiem ...dopiero pozniej mozna myslec o innych rzeczach
marea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując