2008-03-13, 19:22
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Napisane przez Milka19
Niepotrzebnie  Nie wiem jak wyglądasz w blond, ale moim zdaniem ten kolorek Tobie jak najbardziej pasuje  I jeśli naturalny jest do niego podobny to może warto do niego wrócić i nie katować włosów farbą  [/FONT][/COLOR]
|
Ostatnio farbowałam w grudniu ,żeby zakryć blond pasemka ,teraz długa przerwa się szykuje -walcze o zdrowe
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
e..ładnie Ci w tej nowej fryzurce..włoski rzeczywiście wyglądają na zdrowsze.
Właśnie miałam napisać że masz śliczny kolorek i dobrze Ci w nim... Mnie też zdarza się że ktoś "z dobrego serca" ale powie coś takiego że nic tylko usiąść i płakać... 
Moja mama chociażby..wciąż narzeka że nie łądnie mi w takim kolorku jaki mam -przez co mi go obrzydza 
I mówi że lepiej było mi w balejażu na naturalnych włosach albo karmelku... a mi się taki podoba... i co zrobie?
|
DZiękuje bardzo 
Cytat:
Napisane przez blonndee
mi sie tez marzy ten kallos... ale jeszcze mam troche tego calego kramu, to bedzie w nastepnej partii na liscie zakupow.
a ja wam zaraz dam jakies moje stare zdj jak mialam taka platynke. ulubiona fota mojego tz, on by chcial, zebym zawsze taki kolor miala ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) nawet na znak protestu ustawil to zdj na wyswietlaczu w komorce i jak ktos sie go PRZY MNIE pyta kto to, to on na to: a to moja PRAWDZIWA dziewczyna. no glupi glupek, no! ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
edit: e, na fali dam wam jeszcze kilka moich starych platynek, a co 
|
CO za kobieta,PIĘKNY KOLOR i jak seksownie.Pełna podziwu jestem
Cytat:
Napisane przez byliczka
A więc  Mam na imię Kamila, nick pochodzi od nazwiska  tutaj macie link do moich zdjęć a co za tym idzie włosów http://nasza-klasa.pl/profile/2028291/gallery Najaktualniejsze jest zdjęcie ostatnie. Kierunek studiów? Na razie klasa maturalna potem nie studia lecz studium fotografii. Mieszkam w okolicach Krakowa. Mam 2 psy  i TŻta  Co widać w moim suwaczku.
|
Witam serdecznie PIĘKNĄ włosomaniaczke.
Cytat:
Napisane przez Narek
Niesamowita różnica  Na dobre, oczywiście 
|
Dobrze ,że na dobre ,bo takto kolejna fryzierka do .żartuje ta była sprawdzona
Cytat:
Napisane przez tigresska
Piękna przemiana i ślicznie wygladasz w nowej fryzurce - włoski też zupełnie inaczej wygladają 
|
Kolejnej Pani dziękuje za komplement 
Uwielbiam żelki zwłaszcza Haribo -Miśki mogłabym je jeść i jeść ( a potem dieta )
Pisałyście o blondynach i przesadzonym solarium jak to czytałam to jakbym miała opis męza bratowej.Dziewczyna normalnie masakra ma 29 lat ,ale cera okropna .W głowie jej tylko solarium a latem solarium i słońce>MA takiego świra że swoje dziecko opalała żeby ładniej wyglądało Zero wspólnych tematów.
Ja raczej w zimie blada jak ściana -ona czekolada przeżółknięta.W lecie synka smaruje blokerami a ona swoje dzieci ( teraz 6 i 3 będą miały ) olejkiem do opalania.I NIKT I NIC nie roświetli jej mózgu
|
|
|