Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 19:22   #2124
Dori1981
Raczkowanie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Niepotrzebnie Nie wiem jak wyglądasz w blond, ale moim zdaniem ten kolorek Tobie jak najbardziej pasuje I jeśli naturalny jest do niego podobny to może warto do niego wrócić i nie katować włosów farbą[/FONT][/COLOR]
Ostatnio farbowałam w grudniu ,żeby zakryć blond pasemka ,teraz długa przerwa się szykuje -walcze o zdrowe

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

e..ładnie Ci w tej nowej fryzurce..włoski rzeczywiście wyglądają na zdrowsze.

Właśnie miałam napisać że masz śliczny kolorek i dobrze Ci w nim... Mnie też zdarza się że ktoś "z dobrego serca" ale powie coś takiego że nic tylko usiąść i płakać...
Moja mama chociażby..wciąż narzeka że nie łądnie mi w takim kolorku jaki mam -przez co mi go obrzydza
I mówi że lepiej było mi w balejażu na naturalnych włosach albo karmelku... a mi się taki podoba... i co zrobie?
DZiękuje bardzo

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
mi sie tez marzy ten kallos... ale jeszcze mam troche tego calego kramu, to bedzie w nastepnej partii na liscie zakupow.
a ja wam zaraz dam jakies moje stare zdj jak mialam taka platynke. ulubiona fota mojego tz, on by chcial, zebym zawsze taki kolor miala nawet na znak protestu ustawil to zdj na wyswietlaczu w komorce i jak ktos sie go PRZY MNIE pyta kto to, to on na to: a to moja PRAWDZIWA dziewczyna. no glupi glupek, no!
edit: e, na fali dam wam jeszcze kilka moich starych platynek, a co
CO za kobieta,PIĘKNY KOLOR i jak seksownie.Pełna podziwu jestem

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
A więc Mam na imię Kamila, nick pochodzi od nazwiska tutaj macie link do moich zdjęć a co za tym idzie włosów http://nasza-klasa.pl/profile/2028291/gallery Najaktualniejsze jest zdjęcie ostatnie. Kierunek studiów? Na razie klasa maturalna potem nie studia lecz studium fotografii. Mieszkam w okolicach Krakowa. Mam 2 psy i TŻta Co widać w moim suwaczku.
Witam serdecznie PIĘKNĄ włosomaniaczke.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Niesamowita różnica Na dobre, oczywiście
Dobrze ,że na dobre ,bo takto kolejna fryzierka do .żartuje ta była sprawdzona

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Piękna przemiana i ślicznie wygladasz w nowej fryzurce - włoski też zupełnie inaczej wygladają
Kolejnej Pani dziękuje za komplement

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
I licho wzieło moje nie jedzenie słodyczy
Przyjechała bratowa z paczką żelków MOJĄ MIŁOŚCIĄ...
i... narzeczony z paczką krówek.... A macie kusiciele a macie Mnie biedną słabiutką tak potraktować
Uwielbiam żelki zwłaszcza Haribo -Miśki mogłabym je jeść i jeść ( a potem dieta )

Pisałyście o blondynach i przesadzonym solarium jak to czytałam to jakbym miała opis męza bratowej.Dziewczyna normalnie masakra ma 29 lat ,ale cera okropna .W głowie jej tylko solarium a latem solarium i słońce>MA takiego świra że swoje dziecko opalała żeby ładniej wyglądało Zero wspólnych tematów.
Ja raczej w zimie blada jak ściana -ona czekolada przeżółknięta.W lecie synka smaruje blokerami a ona swoje dzieci ( teraz 6 i 3 będą miały ) olejkiem do opalania.I NIKT I NIC nie roświetli jej mózgu
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując