Wątek
:
Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-03-13, 20:27
#
1141
dorka19801
Wtajemniczenie
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
witam
przepraszam ale cos ostatnio mało czytałam ( ale chyba tylko dziesiejszego bo resztę sledziłam)
dziekujemy za zyczonka- a szczególnie Klaudunia dziekuje
dołaczamy sie rowniez do zyczen dla wszystkich dzieciaczkow o ktorych ostatnio zapomniałaysmy
anetko- to super ze twoje malenstwo siada. zazdroszcze wam spotkanka bo ja nie dam rady.
u nas super. dziecko budzi sie juz tylko 1 raz w nocy wiec w miare sie wysypiam.
wieczorem rozmrazam mieso, rano albo gotuje zupe albo jakis sos robie -tak 0 5 rano jak juz tz do pracy wyszykuje.
potem szykuje wszystko dla malenstwa(ubranko-czasami wieczorkiem, butelke)no a pozniej biore sie za siebie.spijam kawke i bawie sie z moim malenstwem bo zwykle sie na troszke budzi jak slyszy jak sie krece.
i tak jest super i jakos daje rade.
dzisiaj bylam na zakupach( bo tz odebral malą wiec mialam wiecej czasu)no i uzupelnilam troche garderobe.zakupy sie udał( 1 spódniczki, 2 koszule z krótkim rękawkiem i spodenki 7/8) i to nie w lumpku. oj poszalałam. No ale w pracy musze jakos sie prezentowac bo na moim stanowisku nie wypada inaczej.
pozdrawiam was i wasze pocieszki.
eszeweria- ciesze sie jak czytam twoje posty bo sa bardziej optymistyczne. widze ze cos sie poprawilo bo twoj pesymizm mnie martwil. dobrze ze wszystko jakos sie uklada.
Wyślij prywatną wiadomość do dorka19801
Znajdź więcej postów dorka19801