Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 20:27   #1141
dorka19801
Wtajemniczenie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

witam

przepraszam ale cos ostatnio mało czytałam ( ale chyba tylko dziesiejszego bo resztę sledziłam)

dziekujemy za zyczonka- a szczególnie Klaudunia dziekuje

dołaczamy sie rowniez do zyczen dla wszystkich dzieciaczkow o ktorych ostatnio zapomniałaysmy

anetko- to super ze twoje malenstwo siada. zazdroszcze wam spotkanka bo ja nie dam rady.

u nas super. dziecko budzi sie juz tylko 1 raz w nocy wiec w miare sie wysypiam.

wieczorem rozmrazam mieso, rano albo gotuje zupe albo jakis sos robie -tak 0 5 rano jak juz tz do pracy wyszykuje.

potem szykuje wszystko dla malenstwa(ubranko-czasami wieczorkiem, butelke)no a pozniej biore sie za siebie.spijam kawke i bawie sie z moim malenstwem bo zwykle sie na troszke budzi jak slyszy jak sie krece.

i tak jest super i jakos daje rade.

dzisiaj bylam na zakupach( bo tz odebral malą wiec mialam wiecej czasu)no i uzupelnilam troche garderobe.zakupy sie udał( 1 spódniczki, 2 koszule z krótkim rękawkiem i spodenki 7/8) i to nie w lumpku. oj poszalałam. No ale w pracy musze jakos sie prezentowac bo na moim stanowisku nie wypada inaczej.

pozdrawiam was i wasze pocieszki.

eszeweria- ciesze sie jak czytam twoje posty bo sa bardziej optymistyczne. widze ze cos sie poprawilo bo twoj pesymizm mnie martwil. dobrze ze wszystko jakos sie uklada.
dorka19801 jest offline Zgłoś do moderatora