Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 20:28   #216
tompola
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 99% pozyt.
Dot.: Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!

[quote=słonik;6890262]Tompola:
Zainteresowało Cię u mnie coś konkretnego, czy raczej jesteś zainteresowaną swoją wish listą?
U Ciebie znalazłam:
SHISEIDO-bezpudrowe bibułki matujące.5 sztuk na przetestowanie
GALENIC PARIS- NOWY!
2w1 preparat do demakijażu twarzy i oczu.Na bazie wyciągu z nostrzyka lekarskiego. 2x 30ml. Data 01.2010.
AVENE-Cleanance Emulsion Anti-Shine Regulating Lotion.Emulsja regulująco-matująca do cery mieszanej/tłustej.Ściaga pory,absorbuje nadmiar łoju,matuje,koi skórę,łagodzi podrażnienia.Tubka 40ml.Pozostało ok 3/4.(mam kartonik)Data 12.2009.
ewentualnie: TOX TEN-korektor amerykańskiej firmy,na cienie pod oczami,zaczerwienienia na twarzy,aplikator w pedzelku w formie pisaka,odcień Soft Yellow(jasny) 10g,uzyty 3x ale tylko jeśli jego wartość jest niewielka

czy te kolczyki mają srebrne bigle?

ufff.... to chyba tyle

Hejka! Wiesz,napiszę szczerze,że interesują mnie tylko te kosmetyki Oriflame,o których piszę właśnie w wish liścieJestem skłonna oddać to,co chcesz oprócz Avene kremu.Możesz jeszcze coś dobraćAle nie wiem,czy kolczyki są srebrne(wszystko prezenty serio,a po czym się poznaje,że na pewno srebrne?)Pozdro
tompola jest offline Zgłoś do moderatora