2008-03-13, 19:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki Bourjois
Cytat:
Napisane przez alkapone
ja nie mam jeszcze żadnej, wiec nie doradze
ale mam pytanie - piszesz ze masz 52 - najciemniejsza, tak?
Moglabym prosic o jakies fotki i o opinie na jej teamta?
|
52 uzywalam jak dotad moze ze 3 razy-narazie jakos eksperymentowalam glownie z rozami-tez bourjois oczywiscie,ale jutro sie nia pomiziam i zdam swieza relacje
Cytat:
Napisane przez annmarie
U mnie złota była zbyt nachalna (nie wiem czemu, ale ten błysk mimo niewielkiego nałożenia strasznie rzucał się w oczy - raczej na wieczór niż na dzień). Białą kliknęłam wczoraj - w ciemno, więc nie wiem jak będzie 
|
Zbyt nachalna mowisz-no wlasnie boje sie takiego "dyskotekowego" blysku na twarzy...w przypadku zlotej liczylam na lekkie,jakby sloneczne rozswietlenie,wiec chyba efekt niezbyt by sie pokrywal z oczekiwaniami...
A masz moze jakies zdjecie jak ona sie prezentuje na skorze i moglabys je wrzucic? lub jesli uz gdzies sa w tym watku <a ja je przegapilam>t mnie do nich odeslac?
Cytat:
Napisane przez madzienka001
biala nie jest nachalna wrecz bardzo delikatniusia
|
Cytat:
Napisane przez misia_bella
ja jestem szczęsliwą posiadaczke białej czekoladki. Bardzo lubie ten delikatny i subtelny efekt rozświetlenia. Poza tym dla mnie ta lekka rózowa poswiata jest bardzo na plus. Nie wiem ile musiałabys jej naciapac na twarz, zeby uzyskac efekt swinki. Ja uzywam jej w połaczeniu z rózem nr 95 i tymi dwoma kosmetykami modeluje policzki. Z rozświetlaczy mam jeszcze gwizadkowy puder sephory i dla mnie czekoladka jest o niebo lepsza. Wiem, że na wizazu jest duzo dziewczyn, które rozczarowały sie efektem jaki daje biała czekoladka. Ja naszczęcie do nich nie należe 
|
Hmm deliatnap owiadacie...no to chyba byla by lepsza niz ta zlota-jednak...(eh to moje kobiece niezdecydowanie). Missia-bela a efekt czekoladka na buzi daje mocniejszy czy delikatniejszy niz gwiazdki ephory? ja mam rozowe gwiazdki,wiec latwiej byloby mi sobie wyobrazic...
Cytat:
Napisane przez dimiti
no wlasnie...trafi czlowiek na taki watek zyje sobie spokojnie az tu nagle bah! i juz mu sie widzi cos kupic co takie zachwalane i ma tyle swietnych opini zeby to sobie sprobowac  ja mam ochote na biala i ta ciemna  kto okradnie ze mna bank?? tak mi sie wydaje ze oprocz tej czekoladki niedlugo czegos zapragne jeszcze...
|
Ja! Ja! ja po prostu powinnam miec zabanowany dostep do wizazu...zyj sobie spokojnie,az tu bach,informacjao czekoladkach no i sie okazuje,ze po prostu zyc bez nich nie moge...
a w portfelu pustki...
|
|
|