Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kosmetyki Bourjois
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 19:29   #749
aniser
Zakorzenienie

Dot.: kosmetyki Bourjois

Cytat:
Napisane przez alkapone Pokaż wiadomość
ja nie mam jeszcze żadnej, wiec nie doradze
ale mam pytanie - piszesz ze masz 52 - najciemniejsza, tak?
Moglabym prosic o jakies fotki i o opinie na jej teamta?
52 uzywalam jak dotad moze ze 3 razy-narazie jakos eksperymentowalam glownie z rozami-tez bourjois oczywiscie,ale jutro sie nia pomiziam i zdam swieza relacje

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
U mnie złota była zbyt nachalna (nie wiem czemu, ale ten błysk mimo niewielkiego nałożenia strasznie rzucał się w oczy - raczej na wieczór niż na dzień). Białą kliknęłam wczoraj - w ciemno, więc nie wiem jak będzie
Zbyt nachalna mowisz-no wlasnie boje sie takiego "dyskotekowego" blysku na twarzy...w przypadku zlotej liczylam na lekkie,jakby sloneczne rozswietlenie,wiec chyba efekt niezbyt by sie pokrywal z oczekiwaniami...
A masz moze jakies zdjecie jak ona sie prezentuje na skorze i moglabys je wrzucic? lub jesli uz gdzies sa w tym watku <a ja je przegapilam>t mnie do nich odeslac?

Cytat:
Napisane przez madzienka001 Pokaż wiadomość
biala nie jest nachalna wrecz bardzo delikatniusia
Cytat:
Napisane przez misia_bella Pokaż wiadomość
ja jestem szczęsliwą posiadaczke białej czekoladki. Bardzo lubie ten delikatny i subtelny efekt rozświetlenia. Poza tym dla mnie ta lekka rózowa poswiata jest bardzo na plus. Nie wiem ile musiałabys jej naciapac na twarz, zeby uzyskac efekt swinki. Ja uzywam jej w połaczeniu z rózem nr 95 i tymi dwoma kosmetykami modeluje policzki. Z rozświetlaczy mam jeszcze gwizadkowy puder sephory i dla mnie czekoladka jest o niebo lepsza. Wiem, że na wizazu jest duzo dziewczyn, które rozczarowały sie efektem jaki daje biała czekoladka. Ja naszczęcie do nich nie należe
Hmm deliatnap owiadacie...no to chyba byla by lepsza niz ta zlota-jednak...(eh to moje kobiece niezdecydowanie). Missia-bela a efekt czekoladka na buzi daje mocniejszy czy delikatniejszy niz gwiazdki ephory? ja mam rozowe gwiazdki,wiec latwiej byloby mi sobie wyobrazic...

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
no wlasnie...trafi czlowiek na taki watek zyje sobie spokojnie az tu nagle bah! i juz mu sie widzi cos kupic co takie zachwalane i ma tyle swietnych opini zeby to sobie sprobowac ja mam ochote na biala i ta ciemna kto okradnie ze mna bank?? tak mi sie wydaje ze oprocz tej czekoladki niedlugo czegos zapragne jeszcze...
Ja! Ja! ja po prostu powinnam miec zabanowany dostep do wizazu...zyj sobie spokojnie,az tu bach,informacjao czekoladkach no i sie okazuje,ze po prostu zyc bez nich nie moge...
a w portfelu pustki...