Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 20:29   #191
Independent Women
Zadomowienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Dziękuję ale co do buzi to to nie ja jestem na tym zdjęciu tylko wizazanka Anies5 (to u niej podejrzałam ta kurtke )

Co do komplementów to ja jestem moze dziwna jakaś ale czuję się skrępowana gdy usłysze ze ładnie wygladam od kogokolwiek... niby wiem że nie jest ze mna żle (gdyby nie figura) to jednak nigdy nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć. A co najgorsze czesto w takiej chwili mówię "Nie no co Ty zdaje Ci się, wygladam jak zawsze" a to ponoć niewlasciwa odpowiedz jest bo natychmiast nastawia rozmówce na wyszukiwanie w nas roznych niedoskonalości. Powinno sie mowic po prostu "Dziękuję" ale ja jakos sie czuje wnna tego samego "dziekuje" bo wydaje mi sie ono jakies takie zbyt pewne siebie i odrazu zaczynam na siebie narzekać.
O kurczę. No to mój błąd. Ale na pewno też jesteś śliczna, więc komplement nie poszedł na marne.

A co do przyjmowania komplementów to mam ten sam problem... Reaguje podobnie jak Ty albo odpowiadam jakimś hasłem, które świadczyło by o tym, że odbieram komplement jako nabijanie się ze mnie... No nie umiem nawet tego wytłumaczyć. Nawet jak mój chłopak mówił mi komplementy to zawsze myślałam, że ze mnie żartuje... To chyba przez to, że tak nisko się cenię i nie akceptuję.

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora