Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-24, 08:24   #4894
Ondiine
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Nami wczoraj wstrząsnęła informacja o chorobie mamy, więc teraz to w sumie chcę, żeby Święta jak najszybciej minęły. No alle mimo wszystko pieczemy, gotujemy, smażymy, żeby za dużo nie myśleć.
Mam nadzieję, że to nic poważnego i że wszystko będzie dobrze, trzymaj się!
Cytat:
Napisane przez majcia2 Pokaż wiadomość
A mi nastrój świąteczny opadł bo dziś zdechł pies rodziców jestem w szoku bo to stało się niespodziewanie. Pojechałam do rodziców i wszystko było ok z psem cieszył się i poszliśmy na spacer, po powrocie zaczął się źle czuć i pojechaliśmy do weterynarza i okazało się że ma jakiegoś guza. Wieczorem w domu pewnie mu pękł i zdechł
Przykro mi kilka ładnych lat temu w Pierwszy Dzień świąt odszedł mój pies, który ze mną się wychowywał, dostałam go na urodziny, to też były najgorsze świata dla mnie

Dziewczyny! Z okazji najpiękniejszych dni w roku życzę Wam tego, żeby czas się ciągnął z minuty na minutę, powolutku, żebyśmy mogły nacieszyć się każdą świąteczną chwilą. Żebyście miło spędzały święta z najbliższymi. I żeby wszystko poszło po Waszej myśli!

Wesołych Świąt!

1482564273838.jpg

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz