2008-03-13, 19:53
|
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez ula27
Suknia jest wąska i prosta. Ale nie mam fotki. A kapelusz kosztował 120zł. W salonach sukien ślubnych kosztowały ok 450-500zł.
|
oj, no to faktycznie roznica w cenie jest ogromna. a jesli chodzi o suknie to tak wlasnie sobie myslalam ze bedzie ona taka jak napisalas 
a zapytalam bo sama dosc dlugi czas myslalam o kapeluszu, tylko niepokoilo mnie to iz taki kapelusz dodaje lat malo tego, znaczenie ma tez to jak wyglada pan mlody, konkretnie chodzi o jego wzrost i wiek, zeby nie bylo ze bedzie nizszy i do tego mlodszy 
ogolnie to jestem zwolenniczka takich kapeluszy pod warunkiem jesli jest pani mlodej w nim dobrze i pasuje do calosci, ale ty pewnie bedziesz wygladac w nim "bosko" wiec nie ma obaw 
joasiatko----> ja rowniez bede chciala zlapac jakis promieni slonecznych przed slubem , czy to naturalnych, czy sztucznych to juz bez znaczenia na te chwile, zobaczymy czy pogoda dopisze i oczywiscie czas pozwoli na lezakowanie na slonku , cialo opalone w sposob tzn "zdrowy" i bez przesady dodaje uroku.
a jesli chodzi o zabiegi kosmetyczne to najlepiej bedzie jak zapytasz swojej kosmetyczki czy twoja cera wymaga tych "upiekszen" 
ps. a jak tam twoje samopoczucie i nastawienie ?? bo to przeciez juz tak niewiele czasu pozostalo , denerwujesz sie juz...
Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-13 o 20:12
Powód: post pod postem
|
|
|