Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-24, 11:55   #160
201803080934
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

ja jestem nierodzinna, wigilia u mnie trwa 30-60min i są na niej trzy osoby. odbywa się wyłącznie ze względu na babcię.
nienawidzę rodzinnych zjazdów.

miałam tż-ta, którego rodzina organizowała właśnie takie święta. i obiady z różnych innych okazji, jakieś urodziny, imieniny, etc.

boże jak ja się męczyłam po jakimś czasie zaczęłam jeździć coraz rzadziej i rzadziej, w końcu przestałam.
od samego początku mówiłam mu prawdę. na zewnątrz rozmawiałam z tymi ludźmi, ale atmosfera na tych zjazdach powodowała, że w środku najpierw chciałam wyć, a potem wyłączałam się coraz bardziej, czułam totalną pustkę, chciałam żeby to się już skończyło...

rodzina innego mojego tż-ta: cudna atmosfera, czułam się świetnie, chętnie przychodziłam na rodzinne uroczystości.

obu kochałam, obu traktowałam poważnie, z jednym i drugim mieszkałam i planowałam przyszłość.

moim zdaniem facet się wymiguje mamą, bo boi się powiedzieć prawdę. że zwyczajnie nie chce tam jechać. z jakiegoś powodu, którego nie znam, bo to niekoniecznie musi być to samo co u mnie.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując