2008-03-13, 20:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Cytat:
Napisane przez LeoNa86
czyzby to byla Kasia K z bloku nr 7??? 
|
Hej Słońce, nio pewnie, że to ja   Widzisz jaki ten świat malusieńki Ja mało nie padłam, wlazłam na pierwszą stronę mamusiek, sprawdzam Leonka to Marta, napisałaś też swoje nazwisko i już byłam prawie pewna Super, że się tutaj spotkałyśmy, w życiu bym się nie spodziewała Kochana ślub brałam we wrześniu 2006 roku, teraz też mieszkam w Rzeszowie tylko po drugiej stronie Wisłoka, blisko L'eclerka, Plazy w domku z ogródkiem więc jest nam tu naprawdę dobrze i spokojnie Ja sobie dojeżdżam na uczelnie 3 razy w tygodniu, a biedny mężuś pracuje w swojej rodzinnej miejscowości 30 km od Rzeszowa gdzie codziennie dojeżdża więc wstaje o 5:20, ale jutro ma urlopik (za to w sobotę szkolenie ). W pewnym momencie życia zaplanowaliśmy sobie bobaska, a dokładnie pod koniec sierpnia 2007 zaczęliśmy działania Na początku nic się nie działo, aż nagle trach i dwie kreski na teście. Od tego czasu obgryzam pazury czekając na lipiec Miło Cię kochana spotkać.
W ogóle laski piszę do Leonki, ale i do Was kiedy wymienimy się numerami komórek i jak to zrobimy? Oczywiście wiadomo, że kto chce, ale ja chcę Wtedy zawsze, gdyby coś byłybyśmy na bieżąco.
Jestem przeżarta poza tym, zjadłam pizzę hawajską z ananasem obficie zalewając ją sosem czosnkowym i mam teraz zionięcie smoka, mycie zębów na niewiele się zdało. Zaspokoiłam się w każdym razie Teraz nie będę tak szaleć bo struję tego mojego dzidzia, a ja ciągle mam chęć na chipsy, chrupki, frytki, majonez - straszne Zamiast się zdrowo odżywiać, ostatnio w sklepie wstyd mi było, że ciężarna sobie chrupek nabrała, na pół taśmy przy kasie
|
|
|