Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 20:57   #68
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość
czyzby to byla Kasia K z bloku nr 7???
Hej Słońce, nio pewnie, że to ja Widzisz jaki ten świat malusieńki Ja mało nie padłam, wlazłam na pierwszą stronę mamusiek, sprawdzam Leonka to Marta, napisałaś też swoje nazwisko i już byłam prawie pewna Super, że się tutaj spotkałyśmy, w życiu bym się nie spodziewała Kochana ślub brałam we wrześniu 2006 roku, teraz też mieszkam w Rzeszowie tylko po drugiej stronie Wisłoka, blisko L'eclerka, Plazy w domku z ogródkiem więc jest nam tu naprawdę dobrze i spokojnie Ja sobie dojeżdżam na uczelnie 3 razy w tygodniu, a biedny mężuś pracuje w swojej rodzinnej miejscowości 30 km od Rzeszowa gdzie codziennie dojeżdża więc wstaje o 5:20, ale jutro ma urlopik (za to w sobotę szkolenie ). W pewnym momencie życia zaplanowaliśmy sobie bobaska, a dokładnie pod koniec sierpnia 2007 zaczęliśmy działania Na początku nic się nie działo, aż nagle trach i dwie kreski na teście. Od tego czasu obgryzam pazury czekając na lipiec Miło Cię kochana spotkać.

W ogóle laski piszę do Leonki, ale i do Was kiedy wymienimy się numerami komórek i jak to zrobimy? Oczywiście wiadomo, że kto chce, ale ja chcę Wtedy zawsze, gdyby coś byłybyśmy na bieżąco.

Jestem przeżarta poza tym, zjadłam pizzę hawajską z ananasem obficie zalewając ją sosem czosnkowym i mam teraz zionięcie smoka, mycie zębów na niewiele się zdało. Zaspokoiłam się w każdym razie Teraz nie będę tak szaleć bo struję tego mojego dzidzia, a ja ciągle mam chęć na chipsy, chrupki, frytki, majonez - straszne Zamiast się zdrowo odżywiać, ostatnio w sklepie wstyd mi było, że ciężarna sobie chrupek nabrała, na pół taśmy przy kasie

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora