Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - + Euphoria Deep edp - 2,34 zł/ml i Vanille Exquise edt - 2,07 zł/ml
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-24, 11:22   #29
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Euphoria Deep edp - 2,26 zł/ml i Vanille Exquise edt - 1,788 zł/ml

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Finlora to na kiedy planujesz robiorke Euphorii Deep, bo rozumiem, ze jeszcze nie zakupilas flakonu, żeby ewentualnie wyslac tym osobom, które chcą tylko E. Deep?

Ja od razu zaznaczam, ze w tym okresie swiateczno-sylwestrowym bede miała ograniczony dostep do internetu.
Przepraszam, że nic nie pisałam, ale w tym tygodniu rozłożyła mnie grypa, a że mimo to musiałam chodzić do pracy to po powrocie byłam trochę nieprzytomna. Jeszcze jestem chora ale mam nadzieję, że do końca świąt przejdzie.

Nie zamawiałam jeszcze bo cały czas miałam nadzieję, że może ktoś się zdecyduje na Vanilię, ale widzę, że zainteresowania brak.
Jeśli nic się nie zmieni to po świętach zamówię Euphorię, a jeśli ktoś nie będzie chciał tak długo czekać i się wycofa to jak najbardziej zrozumiem

Czy jeśli Vanilia nie dojdzie do skutku (bo nawet przy tych 70 ml z wątku zostaje dla mnie 55 ml a to trochę dużo) to pozostałe osoby nadal są chętne na Euphorię? Bo widzę, że ceny na iperumach cały czas skaczą i teraz cena jest wyższa niż wcześniej?
Ewentualnie poszukam gdzieś indziej?

Edit. I dopiero teraz połapałam się, że w tytule wątku wpisałam nieprawidłową cenę Euphorii za ml
I to w pierwotnej wersji, bo widzę na stronie, że teraz jest o 10 zł wyższa

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2016-12-24 o 11:28
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora