Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-24, 14:09   #2051
athm
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XX

Cytat:
Napisane przez _CyberDoll_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poratujecie odpowiedzią PLZ
Nie chcę znowu wyjść na idiotkę przy kasie
Już kilkakrotnie próbowałam zwrócić sie o dodatkowe pieczatki podczas zakupów przy kasie, zachęcona informacją ,że :

"Pokazując aplikację mobilną przy kasie, otrzymasz 3 pieczątki gratis."

Każdorazowo widzę uniesione brwi Pań w sklepie stacjonarnym.
Odpowiedz brzmi :" Niestety o niczym takim nie wiem,przykro mi bardzo..."
Czy to faktycznie ma miejsce, czy mnie po prostu spławiają...? Dodam ,że generalnie robię zakupy w Yves Rocher dość często, wolałabym uniknąć niezręcznej sytuacji przy kasie... Może spróbować zmienić sklep...?
Bardzo proszę Was o podpowiedź na jakiej zasadzie to działa?
P.S. pozdrawiam wszystkie zabiegane Forumowiczki! Mam nadzieję że w natłoku obowiązków ktokolwiek udzieli mi podpowiedzi, wieczorem wybieram sie do sklepu po prezenty, wolałabym nie być spławiona przez Panią po raz kolejny... :P

Dopiero znalazłam chwilę, żeby odpisać Aplikacja mobilna jakiś czas temu przestała działać, cały czas się wiesza, wyłącza. Ostatni kod z niej był chyba do końca lutego. Firma nic o niej nie wie. Mam wrażenie, że sobie odpuścili prace nad nią. Mozliwe, że z tego powodu nowe konsultantki nawet nie wiedzą o jej istnieniu, nie mówiąc już o jakichś gratisowych pieczątkach za nią.

Moja siostra jeszcze rok temu pieczątki dostała. Jak jest teraz - szczerze mówiąc nie wiem, bo nie pytalam, a na forum nikt problemu z tym nie zgłaszał. Przy okazji przypomnę, że ja na pierwszej stronie zbieram informacje z wątku. Dużo szukam, dowiaduję się sama, ale nie ogarnę wszystkiego, więc np taka informacja o pieczątkach za aplikację jest na pierwszej stronie dopóki nikt nie napisze, że to już nieaktualne

Mogę od siebie obiecać, że przy najbliższej wizycie w sklepie stacjonarnym, gdy trafię na zorientowaną konsultantkę (u mnie też są dwie nowe), zapytam o tę sprawę i dam Ci odpowiedź. Ale możliwe, że to dopiero w styczniu. I możliwe, że tych pieczątek już nie dają, w końcu trochę czasu już minęło

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Przy okazji chciałbym Wam wszystkim złożyć najlepsze życzenia świąteczne. Niech w te święta będą przy Was wszyscy Ci, których kochacie. Niech Wam czas upłynie w spokoju i radości, niech Was pozytywnie nastroi na cały następny rok. Oby pod choinką dla Was czekały wymarzone prezenty (oby same trafione), niech i te od Was dadzą radość bliskim. Trzymajcie się cieplutko, Wesołych Świąt, hohoho :sm ikolaj1:

Edytowane przez athm
Czas edycji: 2016-12-24 o 14:10
athm jest offline Zgłoś do moderatora