Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włochy-wizażanki z Włoch cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-24, 16:18   #69
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Włochy-wizażanki z Włoch cz. V

Kochane Wloszko-Polki zycze Wam radosnych swiat Bozego Narodzenia, milej rodzinnej atmosfery i oczywiscie wspanialych prezentow:smikola j2:

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;6885738 1]Princi a moze otworzcie pralnie w Ravennie ? ja wiem tylko tyle ze czesto tutaj jest mgla a jak pojedziesz np 50 km na poludnie w strone wzgorz to mozna zobaczyc slonce. Mysle ze w Fano tez jest wilgoc. Wyjezdzamy w sobote rano. Praktycznie odrazu zasiadziemy do stolu ....

Cuciola obyscie mogli spokojnie spedzic razem te swieta ☺[/QUOTE]
dzis rano wyjechaliscie? bo brat meza wczoraj popoludniu, b.dlugo jechali byly mega korki, widac ze cale Poludnie wyemigrowalo
no wlasnie mialam pisac na pogode nie mozesz chyba narzekac, dzis jest piekni w sam raz na spacer nad morzem jesli taka sie utrzyma to pojdziemy 26tego a jesli nie to pojedziemy do Bari na lyzwy

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
dziadka jutro maja wypisac! Zostanie u mnie na swieta, mam nadzieje ze juz wszystko bedzie w porzadku.

Princi, jak bede miala chwile to ci zrobie zdjecie jak moje wlosy wygladaja z gory (rozjasnione) a od spodu sa ciemniejsze, bardzo widac roznice.
o chetnie fotke zovacze, dzis rano umylam wlosy i na samej gorzej tam gdzie sa najciemniejsze popsikalam sprayem sunkiss (spray ma dosc ostry zapach jesli tak moge sie wyrazic...), ale super efekt taki delikatny jestem mega zadowolona!

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Co tam pichcicie?
na obiad mielismy spaghetti al tartufo, a na kolacyjke ryby, a dla chlopcow gdyby nic mieli nie zjesc z naszych morkisch potraw robie zaraz lasagne

sjoanna Ty jeszcze masz dzis czas na farbe my czekamy na meza dzis ma wczesnie wrocic, mialam rano sprzatnac lazienke, bo wola o pomste do nieba ale zajelam sie swoimi wlosami, juz dzieciom cierpliwosci nie starczylo

sluchajcie a Wy otwieracie prezenty dzisiaj czy jutro? bo nasze dzieci jutro rano...