Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Utwardzanie żelem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-07, 23:37   #37
Paula07
Wtajemniczenie

Question Dot.: Utwardzanie żelem

Po pierwsze, nieprzejmuj się paulakrk zorientowałam się już dawno,że zajmujesz się zakładaniem Tipsów i tak zaciekle walczysz z moją opinią (rozumiem to -to twoja praca i musisz tak robić aby nie stracić klientów), kochana nie chodziło mi o praktykę w zakładaniu tipsów, a o to, że miałam je pewien czas i wiem coś o tym z własnego doświadczenia i wiem swoje, niestety nikt mi nie wmówi, że działają pozytywnie na paznokcie (wiem zaraz napiszesz,że miałam źle założone albo coś w tym rodzaju). następna rzecz (już o tym pisałam) KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA.

do anexxa: jeśli naprawdę cię tak uraźiło słowo "cholera" to bardzo, bardzo przepraszam (masz rację język prosto z rynsztoku!!!)
a co do paznokci zaatakowanym grzybem napisałam, że to jest jeden przypadek jaki znam i że może się także zdarzyć. i znów się powtarzam (pisałam to wcześniej ale chyba nie zrozumiałyście) ja niebędę nikogo przekonywała czy ma nosić tipsy czy nie, chciałam tylko napisać swoje doświadczenia z tipsami i to wszystko!!!
a tak wogóle to ta dyskusja nie ma sensu, już dawno chciałam ją skończyć, ale wy koleżanki widzę że nie chcecie odpuścić napięcie przedmenstruacyjne czy co?
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora