2005-09-07, 23:37
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Utwardzanie żelem
Po pierwsze, nieprzejmuj się paulakrk zorientowałam się już dawno,że zajmujesz się zakładaniem Tipsów i tak zaciekle walczysz z moją opinią (rozumiem to -to twoja praca i musisz tak robić aby nie stracić klientów), kochana nie chodziło mi o praktykę w zakładaniu tipsów, a o to, że miałam je pewien czas i wiem coś o tym z własnego doświadczenia i wiem swoje, niestety nikt mi nie wmówi, że działają pozytywnie na paznokcie (wiem zaraz napiszesz,że miałam źle założone albo coś w tym rodzaju). następna rzecz (już o tym pisałam) KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA.
do anexxa: jeśli naprawdę cię tak uraźiło słowo "cholera" to bardzo, bardzo przepraszam (masz rację język prosto z rynsztoku!!!)
a co do paznokci zaatakowanym grzybem napisałam, że to jest jeden przypadek jaki znam i że może się także zdarzyć. i znów się powtarzam (pisałam to wcześniej ale chyba nie zrozumiałyście) ja niebędę nikogo przekonywała czy ma nosić tipsy czy nie, chciałam tylko napisać swoje doświadczenia z tipsami i to wszystko!!!
a tak wogóle to ta dyskusja nie ma sensu, już dawno chciałam ją skończyć, ale wy koleżanki widzę że nie chcecie odpuścić napięcie przedmenstruacyjne czy co?
|
|
|