Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode - Kielce cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 20:43   #2611
joasiatko
Raczkowanie

Dot.: Kielce

Cytat:
Napisane przez kamilack80 Pokaż wiadomość
joasiatko----> ja rowniez bede chciala zlapac jakis promieni slonecznych przed slubem, czy to naturalnych, czy sztucznych to juz bez znaczenia na te chwile, zobaczymy czy pogoda dopisze i oczywiscie czas pozwoli na lezakowanie na slonku , cialo opalone w sposob tzn "zdrowy" i bez przesady dodaje uroku.

a jesli chodzi o zabiegi kosmetyczne to najlepiej bedzie jak zapytasz swojej kosmetyczki czy twoja cera wymaga tych "upiekszen"

ps. a jak tam twoje samopoczucie i nastawienie ?? bo to przeciez juz tak niewiele czasu pozostalo , denerwujesz sie juz...

To fajnie, że Wy też jesteście nastawione na chodzenie na solarium... w końcu (bynajmniej ja) nie korzysta się z takich usług ciągle. Zresztą ja mam taką cerę że od razu opalam się na brązowo... A teraz (czyli na miesiac przed ślubem) odwiedzam solarium 2 razy na tydzień - i w ostatnim tygodniu sobie odpuszczam.

Dziękuję za rady co do zabiegów kosmetycznych - cerę na buzi mam ładną bez żadnych trądzików itp... miałam trochę tego na plecach, ale właśnie od opalania mi już prawie znikły Myślę nad oczyszczaniem i mikrodermabrazją - którą robi się ponoć po 1tyg od momentu zabiegu oczyszczenia.

Jeśli chodzi o moje samopoczucie, to muszę przyznać, że ciągle śni mi się mój ślub (a już chyba nie muszę mówić, że w ciągu dnia ciągle o tym myślę...).

Mam nawet rozpisany szczegółowy plan tego dnia - krok po kroku - dosłownie!!!! w Wordzie zajął mi ponad 7 stron. Mają go również przeczytać nasi świadkowie, aby wiedzieli co, jak, gdzie, kiedy...
A denerwować - to jeszcze się nie denerwuje - na razie jestem podekscytowana... i nie mogę się doczekać 1wszej przymiarki sukni - która będzie w następnym tygodniu...
joasiatko jest offline Zgłoś do moderatora