Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 21:50   #70
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Hej Słońce, nio pewnie, że to ja Widzisz jaki ten świat malusieńki Ja mało nie padłam, wlazłam na pierwszą stronę mamusiek, sprawdzam Leonka to Marta, napisałaś też swoje nazwisko i już byłam prawie pewna Super, że się tutaj spotkałyśmy, w życiu bym się nie spodziewała Kochana ślub brałam we wrześniu 2006 roku, teraz też mieszkam w Rzeszowie tylko po drugiej stronie Wisłoka, blisko L'eclerka, Plazy w domku z ogródkiem więc jest nam tu naprawdę dobrze i spokojnie Ja sobie dojeżdżam na uczelnie 3 razy w tygodniu, a biedny mężuś pracuje w swojej rodzinnej miejscowości 30 km od Rzeszowa gdzie codziennie dojeżdża więc wstaje o 5:20, ale jutro ma urlopik (za to w sobotę szkolenie ). W pewnym momencie życia zaplanowaliśmy sobie bobaska, a dokładnie pod koniec sierpnia 2007 zaczęliśmy działania Na początku nic się nie działo, aż nagle trach i dwie kreski na teście. Od tego czasu obgryzam pazury czekając na lipiec Miło Cię kochana spotkać.

oj ja tez Kasiu w zyciu bym sie nie spodziewała... Można powiedzieć,że takie ogólnopolskie(a nawet swiatowe) forum i my sie spotkałysmy...hehe super Ciesze sie,ze Wasze starania tak szybko doszly do skutku...Ja sie w ogole nie staralam..ani tym bardziej nawet nie myslalam a tu prosze.. na poczatku nie byłam najszczesliwsza ale teraz jak bym mogla to bym poskakala ze szcescia...
Mam nadzieje ze bedziesz przyjezdzac na nasze osiedle z bobasem i od czasu do czasu bedziemy mogły sobie pospacerowac...
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora