2008-03-13, 20:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
Cytat:
Napisane przez justipe
Dzięki Layla79 za podpowiedzi.. no właśnie przez to, że ten wybor jest tak ogromny tak cieżko się na coś zdecydować  dostałam co prawda ostatnio Double Wear EL ale doswiadczenia mam z nim póki co traumatyczne  kolor nie ten...juz nawet sie doopalałam do niego ale jest w nim jakiś dziwny pierwiastek pomarańczu co przy moich bardzo jasnych włosach...ghhhh a jak na to dam jeszcze prasowany Clarinsa, i mój rózyk to mam wrażenie, że okrutnie wypacykowana jestem:/
Sisleya próbowalam ale dla mnie jego konsystencja jest jakas taka..niby nietłusty a miałam wrażenie jakbym sie olejem smarowała chociaż co do efektu nie mam wiekszych zastrzeżeń.
Marzy mi sie taki delikatny bardzo hmmm... taki woal na twarz, rozświetlajacy, odświeżający, nie musi byc bardzo kryjący bo ta baza MAC to czysta rozkosz  )no i leci do mnie korektor Diora a i z cerą jakis strasznych problemów nie mam... jeszcze sobie tu pobuszuję i poczytam bo boje się znowu kula w płot... 
|
Cytat:
Napisane przez majade
Dziewczyny, ja bez bicia powiem ze mam trzy lewe ręce do kresek - no nie potrafię nic sensownego namalować. Udaje mi się to tylko i wyłącznie pędzelkiem Shiseido. On jest jak brzytwa, pięknie wyprofilowany i do tego składany
A sam tusz to też bajka - trwały, super konsystencja. Nęcę Was zatem, zresztą dziś zmusiłam siostrę żeby sobie go nabyła na tru
I jak lubię klinika tak po oględzinach ich pędzelków dałam spokój choć co do samego tuszu nie mam zastrzeżeń -nie próbowałam
|
Bardzo Ci dziękuję. Dzięki cynkowi jaki mi dałaś rano, chociaż byłam strasznie zakręcona, bo śpieszyłam się do lekarza, dziecko marudziło, na wizażu fama, że na tru pełno cudów rzucili, to kupiłam sobie ten liner Shiseido brązowy. Za 3 minuty było potwierdzenie, a za 3 godziny Shipment status To dzięki Tobie Dzięki raz jeszcze Tak się zastanawiam czy nie kupić sobie czarnego...bo do jutra na mojej karcie nie ma środków na cokolwiek innego Sama nie wiem, co robić...
Na dodatek tak strasznie mnie kusi podkład Diviniora i nie wiem co mam zrobić, choć dzisiaj na niego mnie nie stać
Cytat:
Napisane przez SiSleyS
Dobrze, że to napisałaś, właśnie dodałam swój nr konta w PayPal'u 
|
A w jakim miejscu podaje się numer konta ? przecież karta jest powiązana z kontem ?
|
|
|