|
Zakorzenienie
Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Escada, OI, Lancome, Cacharel, Dior, Clarins, Sephora, APC, Alfaparf, Eris, biż
Cytat:
Napisane przez e-xx
cześć
stan bluzeczki oceniam na db (delikatny ledwo widoczny meszek w paru miejscach, dostrzegalny przy dokładnych oględzinach  ), materiał:95%viskose 5%elasthan, kolor kremowy, mam ją z wymiany (wymieniam dalej bo jest dla mnie za krótka), nie dopatrzyłam się żadnych plamek, może się rozciągnąć, raczej nie prześwituje (ewentualnie jak założy się czarny biustonosz pod spód - standardowo jak przy innych jasnych ubraniach)
wymiary (mierzone bez naciągania materiału): od pachy do pachy 34,5 cm dł 52 cm
sweterek: stan bdb, niewiele go nosiłam (wydaje mi się nawet że częściej zdarzyło mi się go wyprać niż nosić  )
skład:70%akryl 30%poliamid, jeżeli wymiary Ci odpowiadają - będzie dopasowany
|
to teraz napisz jak byś proponowała wymianę? 
Cytat:
Napisane przez your Angel
O, ile chętnych na Magnetism
Oliczku, fotki sweterka wkleję wkrótce  Niestety nie w piątek - jak myślałam wcześniej, że da radę - ale w niedzielę popołudniu  . Byłabym wdzięczna za jeszcze trochę cierpliwości 
|
Dobrze, mnie się nie śpieszy 
Ja już kręćka dostaje, za dużo chętnych na magnetism i wszystko się miesza. Ale i tak z magnetism czekam do niedzieli 
Cytat:
Napisane przez Layla79
Olik, skoro szukasz ciuszków, to mam coś, co być może Ciebie zainteresuje. Jest to sweterek w kolorze zieleni jak mech z lasu, obszyty czarną koronką, wiązany pod biustem w serek. Duży dekolt, także pod spód napewno mała czarna na ramiączkach. - tu masz lolitę  (kupiony w G.Mokotów, mogę sprawdzić firmę)
Druga opcja - czarna sukienka na lato, jakby długa koszula do kolan, wymodelowana w talii, na guziki. Firma - montego, G. Mokotów.
Trzecia opcja to lolita gothic, czyli mała czarna bluzeczka wykończona przy dekolcie koronką, materiał lekko elastyczny.
Te rzeczy są w rozmiarze M. 
jeżeli coś Cię zainteresuje, daj znać. 
|
jeśli nie masz nic przeciwko, to ja chętnie zobaczyłabym fotki. Z opisu wydają się być ładne, ale czy odpowiednie do mojej figury to musiałabym zobaczyć
|