Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V
Cytat:
Napisane przez JanChryzostom
Ojej Michalova czemu tak? Uważasz więc że warto czekać dluuugo ale za to na tego właściwego? Tak sobie czasem staram tłumaczyć. Co do wcześniejszego posta sugerującego, że muszę iść na dietę - na szczęście nie muszę, bo jestem akurat szczupła. I jakoś nie sądzę, że wygląd ma najbardziej decydujący wpływ na znalezienie sobie kogoś.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Uwierz, nigdy nie możesz być pewna drugiego człowieka. Nigdy nie ma właściwego czasu, to zawsze ryzyko. Inną sprawą jest tylko branie 'pierwszego lepszego' w imię nie wiem czego, ale i tak się zdarza. Wtedy łatwo się unieszczęśliwić. Ale możesz też wyjść za mąż za kogoś, kto wydaje Ci się istnym cudem, a też skończyć się to może niedobrze.. Związek to zawsze ryzyko.
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------
Cytat:
Napisane przez JanChryzostom
Lolek ja też się nie obrażam. Postanowienie na Nowy Rok - zakładam konto na Sympatii albo czymś podobnym
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
No ja na badoo księcia poznałam, więc polecam