Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co emigrantkom w duszy gra...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-08, 05:02   #101
nineczka
Wtajemniczenie

Dot.: Co emigrantkom w duszy gra...

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
no wlasnie, tym bardziej, ze tutaj na bachelor nie trzeba nic bronic, nie trzeba zadnej pracy koncowej pisac (wystarczy wziac odpowiednie zajecia i nabic sobie odpowiednia ilosc kredytow), a w polsce nawet na licencjat trzeba cos takiego robic.

Matko ja nic nie wiem .. dziewczyny jak dobrze, ze Wy tutaj jestescie..
czy ktoras moglaby mi jeszcze lapotologicznie wszystko wyjasnic? Czy po samym community college otrzymuje sie bachelora? Az mi glupio pytac.. i naprawde nie trzeba pisac zadnej pracy?tylko miec odpowiednia ilosc kredytow? Ale najpierw trzeba zrobic associate, tak? czyli podejrzewam, ze trzeba zrobic general education plus jakies inne klasy, tak?.. i czy trzeba miec jakis major zeby zrobic associate? Kurcze, zastanawiam sie czy nie skasowac tego listu, bo naprawde az glupio mi pytac. W koncu troche tych klas przerobilam ale raczej z nudow no i na poczatku bralam same ESL gdyz po przyjezdzie tutaj nie znalam jeszcze angielskiego. A teraz biore dla rozrywki, klasy artystyczne, no i tez bralam jakies inne (ktore wchodza w general education) ale raczej dla mozlowisci spotykania sie z ludzmi.
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując