Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 22:30   #74
poulette
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczęta w nowym wątku. Tak szybko wykożystałyśmy posty, aż trudno uwierzyć.
Jak Dzisiaj Wasze hunorki?? Mój dużo lepszy niż wczoraj. Byłam już na basenie, jestem po śniadanku. POgoda u mnie masakryczna, wieje strasznie i do tego pada.
Dzisija idę do dentysty. Główka mnie znowu boli.

DZIEWCZYNY, ORIENTUJECIE SIĘ MOŻE CZY W 7 MIESIĄCU MOŻNA LATAĆ SAMOLOTEM????

LEONKA TA WYPRAWKA JEST ŚLICZNA

Dzisiaj minął 17 tydzień mojej ciąży i jeszcze nie czuje ruchów, a brzuszek to mi rośnie strasznie szybko
Mi doktor powiedziala, ze jezeli z ciaza wszytsko jest OK, to mozna nawet w dziewiatym miesiacu latac. Wszytsko zalezy od linii loticzych, wiekszosc nie wpuszcza na poklad po 38 tygodniu, a nawet miesiac wczesniej trzeba miec zaswiadczenie od ginekologa, ze ciaza przebiega prawidlowo i kiedy termion porodu.
Wiem, bo mialam sama leciec w 36 tygodniu, ale zmienialm zdanie i rodze w Stanach.

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Właśnie zemdlałam... Czy to Ty Martuś? Jeśli tak to przypomnij sobie, jaką Kasię znasz z Krzywoustego

Tak poza tym to Witajcie kobietki

właśnie wróciłam z uczelni, tak mi się dzisiaj udało!!! Dostałam tryb indywidualny na studiach i latałam z tą kartą. O 15 miałam mieć wykład i musiałam czekać na niego 2 godziny. Na szczęście znalazłam naszą Panią w gabinecie i podpisała mi Tak się ucieszyłam, po czym wyleciałam w tempie błyskawicy na przystanek, konając z głodu nie straszne mi było to, że akurat wiało tak, że głowę urywało i padał deszcz ze śniegiem. Przyszłam i wtryniłam zupkę, a za chwilę ciąg dalszy obiadu. Poza tym mam dziś wybitną wenę na pizzę, jak nie zjem to skonam

Mój bąbel dziś szaleje we mnie od samiutkiego rana, uwielbiam taką jego aktywność

A wiecie dziś na sekundę wpadła na uczelnie moja koleżanka przed samym terminem, o mamuniu jaki ona miała już cudowny, wielki brzuszek Wspaniale wyglądała. Mąż jej już zabronił wychodzenia, ale dziś była na seminarium już chyba z pracą, bo chciała oddać. Wiadomo, że musiała się pośpieszyć, bo teraz dzidziuś pojawi się i nie będzie czasu na takie przyziemne sprawy jak magisterka

Super, że mamy już drugą część wątku, jesteśmy wszystkie niesamowite, ładne z nas producentki.

Acha jak komuś się nudzi polecam śmieszne, dzisiejsze rozmowy w toku o prawiczkach, jeden mnie powalil, stwierdził, że gdy kobieta tańczy wkrada się do niej szatan, puścili mu jakąs babeczkę na parkiet, to wołał że jest obrzydliwa a we wtorek będzie "babiniec"o tym co potrafią zrobić kobiety przy nadziei

O kurcze, jak kopie moje maleństwo coś dziś dużo siłek ma hihihi

Leleth witaj
Widzę, że jest nas coraz więcej i oby tak dalej

AAAAAAAAAAA i jak zwykle zapomniałam, przyszła mata z Fisher Price Jestem w ciężkim szoku, że tak szybko, wczoraj zamówiłam popołudniu przecież. Nio, ale co kurier to kurier. Polecam kobietki jakby któraś chciała, wygląda kapitalnie, ma boskie, żywe kolory, a zabawki są super wykonane, takie grzechoteczki itp. cud miód orzechy
Kochana, ktora dokladnie masz te mate z Ficher P ? Ta z zyrafa ? Bo ja taka chce kupic i sie zastanawiam wlasnie czy fajna ?

Melduje sie na watku numer 2 !
poulette jest offline Zgłoś do moderatora