Właśnie zemdlałam...

Czy to Ty Martuś? Jeśli tak to przypomnij sobie, jaką Kasię znasz z Krzywoustego
Tak poza tym to Witajcie kobietki
właśnie wróciłam z uczelni, tak mi się dzisiaj udało!!! Dostałam tryb indywidualny na studiach i latałam z tą kartą. O 15 miałam mieć wykład i musiałam czekać na niego 2 godziny. Na szczęście znalazłam naszą Panią w gabinecie i podpisała mi

Tak się ucieszyłam, po czym wyleciałam w tempie błyskawicy na przystanek, konając z głodu nie straszne mi było to, że akurat wiało tak, że głowę urywało i padał deszcz ze śniegiem. Przyszłam i wtryniłam zupkę, a za chwilę ciąg dalszy obiadu. Poza tym mam dziś wybitną wenę na pizzę, jak nie zjem to skonam
Mój bąbel dziś szaleje we mnie od samiutkiego rana, uwielbiam taką jego aktywność
A wiecie dziś na sekundę wpadła na uczelnie moja koleżanka przed samym terminem, o mamuniu jaki ona miała już cudowny, wielki brzuszek

Wspaniale wyglądała. Mąż jej już zabronił wychodzenia, ale dziś była na seminarium już chyba z pracą, bo chciała oddać. Wiadomo, że musiała się pośpieszyć, bo teraz dzidziuś pojawi się i nie będzie czasu na takie przyziemne sprawy jak magisterka
Super, że mamy już drugą część wątku, jesteśmy wszystkie niesamowite, ładne z nas producentki.
Acha jak komuś się nudzi polecam śmieszne, dzisiejsze rozmowy w toku o prawiczkach, jeden mnie powalil, stwierdził, że gdy kobieta tańczy wkrada się do niej szatan, puścili mu jakąs babeczkę na parkiet, to wołał że jest obrzydliwa

a we wtorek będzie "babiniec"o tym co potrafią zrobić kobiety przy nadziei
O kurcze, jak kopie moje maleństwo coś dziś dużo siłek ma

hihihi
Leleth witaj

Widzę, że jest nas coraz więcej i oby tak dalej
AAAAAAAAAAA i jak zwykle zapomniałam, przyszła mata z Fisher Price

Jestem w ciężkim szoku, że tak szybko, wczoraj zamówiłam popołudniu przecież. Nio, ale co kurier to kurier. Polecam kobietki jakby któraś chciała, wygląda kapitalnie, ma boskie, żywe kolory, a zabawki są super wykonane, takie grzechoteczki itp. cud miód orzechy