Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 21:31   #3448
ukrycior
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dzięki za relację Te fiolety brzmią zachęcająco, ale póki co i tak nie mogę sobie pozwolić na żaden tusz. Mam w użyciu HI Clinique i Hypnose Onyx w drodze, a dokładniej w UC

Następna wstrętna kusicielka

Kolor to on ma faktycznie super, ale ta szczoteczka mnie odstrasza. Jakbyś się skusiła, to daj znać, czy na rzęsach też taka piękna śliwka wychodzi, bo jeśli tak, to może bym się kiedyś odważyła na niego.

Ooo, no proszę, chyba się przejdę z ciekawości, zobaczyć czym się tak wszystkie zachwycają Bo szczerze mówiąc to szachownica mnie nie kusi, podobnie jak bambus. Brązerowo jestem spełniona Wystarczą mi moje czekoladki Bourjois i brązerek Nivea

Prawie oplułam monitor

Też się w EL zakochałam

A który to brązowy dokładniej bywa na Tru

Ja póki co () marzę tylko o czwóreczce Choco-Latte albo Polar Blue albo Plum Seduction (a dlatego " albo-albo", bo najpierw zamówię jedną na próbę) i o cieniu Shu Uemura ME 850. Ale i ten słoiczkowy eyeliner Clinique Honey Black czy jak mu tam, kusi. Ten, co ma Reese. O innych moich pragnieniach (jeszcze) nie wiem

A powiedzcie mi czy ten pędzelek dołączony do słoiczkowych eyelinerów Shiseido to jest taki dość sztywny? Bo w sumie mam zamiar sprawić sobie pędzelek z Sephory, ale skoro mówicie, że ten taki super, to może lepiej kliknąć eyeliner i mieć i pędzelek i eyeliner
Ależ proszę bardzo. Akurat dziś użyłam tuszu Stilli. Ma jasniejszy i intensywniej fioletowy kolor na rzęskach niż Fly, taki radosny, chłodny kolor Fiołka. Nie daje aż takich firaneczek jak Fly, ale kolor jest fantastyczny. Ale pewnie i tak skuszę się na ten oryginalny grzebyczek Fatale, właśnie z powodu tak ślicznego koloru. Na pewno nie w tym miesiącu
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora