2016-12-25, 17:01
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V
Cytat:
Napisane przez _Jinx_
Obiektywnie nie, ale subiektywnie często tak. Przynajmniej mniej więcej. Statystycznie rzecz biorąc największą chęcią do poznawania nowych rzeczy, eksperymentowania, troskliwością oraz empatią (dającą większe prawdopodobieństwo, że kochanek wyczuje potrzeby partnerki) odznaczają się tzw. lewacy. Przy całej mojej sympatii do libertarian, to wśród lewicowych mężczyzn szukałabym najlepszych kochanków.
Konserwatyści według badań najmniej chętnie próbują nowych rzeczy. A im bardziej konserwatywnie tym gorzej. Jak facet ma w głowie schemat "kobieta daje, a facet bierze" to tu nie ma szans na bycie dobrym kochankiem. Jak mówi o celibacie przed ślubem, a na pytanie czy tacy ludzie nie będą mieli problemów z dopasowaniem odpowiada: "jakich problemów? jaka może być trudność w dopasowaniu ruchów biodrami?" (autentyk) to także nie spodziewam się wybitnie świadomego kochanka.
To jak ludzie mówią ukazuje to jak myślą. A to z kolei wskazuje na podejście do pewnych spraw, także łóżkowych.
|
Ja bym średnio wierzył w wiarygodność takich badań.
Przykładowo jest ten wątek na wizażu gdzie jest ankieta ile kto miał partnerów seksualnych. Bardzo dużo kobiet tam nie wejdzie, nie udzieli odpowiedzi więc i wynik będzie bardzo niewiarygodny, zawyżony.
Tak nie jest ale koloryzując wobrażam Sobie, że mam świetny humor, podlatuje do mnie ankieterka i pyta:
-Jakie ma pan poglądy ?
Wiadomo, że się nie zagłębiam jaki kierunek na jaką dziedzinę życia więc powiedziałbym pewnie "konserwatywny liberał", założmy. A ona następne pytanie. "Lubi pan wiązać lub być wiązanym?".
Co jej odpowiem ? Uj Cię to obchodzi trochę niegrzecznie więc pewnie bym walnął, że jestem w seminarium, tylko po ślubie przy świecy, wolę facetów, musi sama sprawdzić czy coś w ten deseń
Na komputerze coś takiego wypełniając też bym Sobie zrobił rozrywkę.
Najbardziej czuła, troskliwa, udzielająca się charytatywnie dziewczyna jaką znam jest konserwatywną katoliczką i ma naprawdę sprośne rzeczy w łepetynce 
Więc jakaś klasyfikacja na podstawie poglądów dla mnie to bujda. Ogólnie, nawet życiowo.
Dla mnie lewacy odznaczają się bardzo dużą troską ale o cudze pieniądze, cudze wanny itp. Takiemu Castro, troskliwy lewak zamordował tyle tysięcy ludzi. Merkel wpuściła tylu biednych syryjczyków. Po mojemu ten co rozjechał tylu niemców w Berlinie miał wszczepiony przez Rydzyka chip który nim sterował. Albo został przymuszony przez Polskiego, katolickiego nietolerancyjnego kierowcę do masowego mordu na szwabach i później by zatrzeć ślady kazał się zamordować.
|
|
|