Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poczta polska zaginiona paczka i podrobiony podpis
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-25, 16:32   #54
andra
Wtajemniczenie

Dot.: Poczta polska zaginiona paczka i podrobiony podpis

Zgadzam się z linda22. Poczta w niektórych miejscach to dno.

Jak mieszkałam w innym mieście to z pocztą nigdy nie było problemów, mogła służyć za wzór jak dostarczać paczki.
Prawie nigdy nie korzystałam z kurierów.
A teraz po przeprowadzce to jeden koszmar, przykłady:

1. rozrzucane paczki po wszelkich możliwych sąsiadach
Stawia mnie to w naprawdę kłopotliwej sytuacji gdyby coś się uszkodziło w środku - kto miałby za to odpowiadać...
Hitem była informacja od listonosza nabazgrana na ulotce z jakimś kebabem:
"Paczkę zostawiłam pod numerem ntym"

2. po powyższym przestałam korzystać z przedpłaty, zamawiam jedynie za pobraniem. I co?
Albo awizo do mnie nie trafiało albo trafiło drugie z końcem terminu za 2,3 dni. W przypadku gdy poczta do jakiej "należę" jest otwarta dłużej tylko 1 dzień w tyg to ich to po prostu dyskwalifikuje.

Wszystkie sytuacje reklamowałam.
Odpowiedź jest jedna, przepraszamy postaramy się zapobiec takim sytuacjom w przyszłości. Blebleble

I chyba trafiłam na jakąś specjalną listę osób, którym się nie odpisuje, bo na reklamację z sierpnia nie mam do dziś odpowiedzi ( 5 miesięcy, więcej niż ktoś tu pisał o inpoście).

Tak więc dziś, jak słyszę Poczta to dostaję drgawek. Podobnie jak z kurierami.
No i jak ktoś oferuje tylko wysyłkę pocztą zapłata z góry, bez alternatywy, w postaci np. paczkomatu, lub kiosku ruchu to rezygnuję zakupu
andra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując