2016-12-25, 16:59
|
|
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Hejo😙
Piernik zrobił furorę, wyszedł idealny! Idealnie miękki,smak wyważony, pycha😋
Cytat:
Napisane przez australia87
Ja do mojego piernika dałam za dużo przyprawy i aż język piecze po zjedzeniu [emoji87]
Ogólnie jestem rozczarowana tegoroczną Wigilią... Szczerze mówiąc, to mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia tutaj spędzona [emoji53] Zero świątecznej atmosfery, a teściowie przeszli dziś samych siebie. Żałuję tylko, że wyjeżdżamy dopiero pojutrze.
Dostaliśmy pościel 3d [emoji57] Marysi kupiliśmy na prezent klocki, ale ich nie spakowaliśmy, bo stwiedziłam, że pewnie coś tu dostanie. Dostała kopertę z kasą... Niby fajnie, ale nie będzie miała zdjęcia przy rozpakowaniu prezentu w swoje pierwsze Święta  Zła na siebie jestem, że tych klocków nie zapakowałam.
|
Ja swoją tez jestem rozczarowana..choć w gronie bliskich mi osób, to jakoś tak mało świątecznie...nie wiem czemu..
Kupisz cos małej za to,co uznasz za słuszne😁
Cytat:
Napisane przez australia87
Wpadaj częściej!
Rok temu to większość z nas jeszcze chyba płci nie znała, ach... 
Ja od 7 spać nie mogę. Nakarmiłam Młodą i położyłam ją u nas w łóżku. Śpi obok chrapiącego taty, czasem go pacnie ręką, zupełnie jakby chciała mu dać do zrozumienia żeby przestał chrapać [emoji23]
Czy Wam przy składaniu życzeń wczoraj życzyli kolejnego bobaska? Teściu oczywiście z tekstem, że teraz KONIECZNIE chłopczyka [emoji57]
|
Jedna osoba mi tego życzyła😃
Za to dziadek jak zwykle: możecie się kłócić w dzień ale w nocy macie się godzić😂
Cytat:
Napisane przez fiazo
Dupa blada jest...wirus grasuje. Tomek wczoraj o 22 38,5 , o 5 38,7. Mnie rozkłada, cudownie jest 
|
Jej😥
Zdrowia!!
Cytat:
Napisane przez Honcia
Właśnie się okazalo, ze jutro na obiedzie będę muala nie 11 a 19 osób...[emoji33] uwielbiam rodzinę mojego męża, zawsze są gotowi na darmową dobrą wyżerkę[emoji53] [emoji53]
|
Znam to!
U mnie zawsze moja mama z babcia wszystko robiły a kazdy na gotowe...
Wspolczuje..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|