2008-03-13, 21:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
A więc sytuacja wygląda następująco: były 77 influences na Tru, których nigdzie nie ma i ja się zapytuję, kto capnął?   
Skoro capnięte, to nie, a macie może 95 sparkling satin? jak toto sprawuje się na oku - czarne bardzo?
Cytat:
Napisane przez justipe
Dzięki Layla79 za podpowiedzi.. no właśnie przez to, że ten wybor jest tak ogromny tak cieżko się na coś zdecydować  dostałam co prawda ostatnio Double Wear EL ale doswiadczenia mam z nim póki co traumatyczne  kolor nie ten...juz nawet sie doopalałam do niego ale jest w nim jakiś dziwny pierwiastek pomarańczu co przy moich bardzo jasnych włosach...ghhhh a jak na to dam jeszcze prasowany Clarinsa, i mój rózyk to mam wrażenie, że okrutnie wypacykowana jestem:/
Sisleya próbowalam ale dla mnie jego konsystencja jest jakas taka..niby nietłusty a miałam wrażenie jakbym sie olejem smarowała chociaż co do efektu nie mam wiekszych zastrzeżeń.
Marzy mi sie taki delikatny bardzo hmmm... taki woal na twarz, rozświetlajacy, odświeżający, nie musi byc bardzo kryjący bo ta baza MAC to czysta rozkosz  )no i leci do mnie korektor Diora a i z cerą jakis strasznych problemów nie mam... jeszcze sobie tu pobuszuję i poczytam bo boje się znowu kula w płot... 
|
Kochana, to wizyta w perf. nieunikniona najlepiej zgarnij próbki różnych podkładów i je przetestuj, ja też wcześniej często trafiałam kulą w płot, ale w końcu znalazłam swój i tak trwam, póki co dla mnie nie ma lepszego. Ale każdy ma swoje preferencje. Dior ma takie lekkie rozświetlające dla mnie zbyt lekkie i nic nie kryjące, ale.. jeżeli masz bardzo jasne włosy, to w Helenie nie znajdziesz odcienia, chyba, że 20 vanilia, ale ja nie potrafię oceniać takich jasnych.
|
|
|