Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 22:50   #1150
82anusia
Zadomowienie

GG do 82anusia
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Cytat:
Napisane przez annula Pokaż wiadomość
na koniec pare fotek, glownie z ostatniego weekendu - spacer po Kazimierzu i wizyta w knajpce

Maciuś ma świetne okulary, super chłopczyk z niego.

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Ja ostatnio usypiam Olę w naszym łóżku, bo na rękach nie ma mowy o uśnięciu (no przecież jest tyle fajnych rzeczy dookoła do obejrzenia ).
Kładę ją, wsadzam smoka, na głowę oczywiście poduszkę, kładę się obok (dotknąć nie można, bo ona nie lubi być na leżąco przytulana) i zapodaję do ucha monotonny dźwięk ciiiiii ciiiii ciiiii i często się zdarza, że od tego ciiii ja usypiam , no to wtedy moja córcia stuka mnie po gębie, żeby dać znać, że jeszcze nie śpi

Ja Maję, też usypiam teraz w naszym łóżku, albo karmiąc, albo daje smoczka i przysuwam się jak najbliżej jej, by nie mogła się odwrócić na brzuch (wtedy jest po spaniu), czasem smyram ją po dłoni.
Stukaniem po buzi budzi mnie rano (nad ranem biorę ją do siebie), choć dziś było bardziej drastycznie, udrapała mnie od oka do połowy polika, od razu mnie postawiła do pionu.

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Kurcze, a ja narzekam, że Ola nie daje mi pospać i wstaje po 7 , chyba mi trochę wstyd
to ja jestem jeszcze gorsza, czasem narzekam jak mnie obudzi o 8 Raczej ja się muszę tu wstydzić

Uzębienie Adasia

Maja
05.09.2007

Adaś
20.06.2011
82anusia jest offline Zgłoś do moderatora