Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-25, 20:43   #784
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Mój Najwspanialszy prezent już jest[emoji177]

Załącznik 6810686
Cudnaaaa 😍😍😍😍
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Wesołych i zdrowych świąt.

U nas dalej u starszaka wysoka gorączka.
Zdrowka!
Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ja do mojego piernika dałam za dużo przyprawy i aż język piecze po zjedzeniu [emoji87]
Ogólnie jestem rozczarowana tegoroczną Wigilią... Szczerze mówiąc, to mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia tutaj spędzona [emoji53] Zero świątecznej atmosfery, a teściowie przeszli dziś samych siebie. Żałuję tylko, że wyjeżdżamy dopiero pojutrze.
Dostaliśmy pościel 3d [emoji57] Marysi kupiliśmy na prezent klocki, ale ich nie spakowaliśmy, bo stwiedziłam, że pewnie coś tu dostanie. Dostała kopertę z kasą... Niby fajnie, ale nie będzie miała zdjęcia przy rozpakowaniu prezentu w swoje pierwsze Święta Zła na siebie jestem, że tych klocków nie zapakowałam.
Tez nie lubię, jak ktoś moim dziewczynom daje kasę. Zosia bardziej ucieszy się z lizaka niż z koperty gdzie będzie nawet 1000zl. Pod choinka maja być prezenty. Jak ktoś nie wie co kupić- zawsze mam listę przygotowana 😁

Jeszcze trochę wytrzymaj 😙 potem kupisz cos fajnego
Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Mi nie
Mi tez nie 😂 nikomu to tym razem do głowy nie przyszło, ciekawe czemu 😂

Dziewczyny śpią. Wczoraj byliśmy u moich rodziców, dziś u teściów. Prezenty fajne. Radość z prezentów najbardziej było widać po Zosi, ona juz kumata. Dzięki dziewczynom święta nabierają tej magicznej mocy, której mi juz dawno brakowało. Szczerze mówiąc jeszcze parę lat temu nie lubilam świąt. Kupa zamieszania, kilka dni sprzątania, cyrk z prezentami, obzarstwo, zgaga, sprzątanie po świętach. Teraz okna mam nieumyte, szczerze mówiąc to nawet kurze nie starte, ale choinkę postroilysmy. Błysk w oczach Zosi w oczekiwaniu na pierwszą gwiazdkę, szał przy rozpakowywaniu prezentów-bezcenne 😍

Właśnie, kto u was przynosi prezenty pod choinkę? Mikołaj? U nas dzieciątko 😉
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora