Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Rolnik szuka żony"cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-25, 22:25   #205
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Dot.: "Rolnik szuka żony"cz.II

Dzisiejszy odcinek potwierdził plotki, że Agnieszka i Robert spodziewają sie dziecka i że Szymon i Agnieszka od Łukasza są parą. Po ich tekstach z odcinka nie mam wątpliwości, że pasują do siebie, bo są tak samo zwariowani.

Z Moniką i tym jej Filipem jednak nie do końca jest jak pisano. Ona po liście zaprosiła go do programu, a on nie przyjechał. I to on się do niej odezwał podobno po programie, a nie ona do niego. Teraz też go nie było. Wnioskuję że nie chce występować w tv.
Nie wiem czy dobrze odczytałam rozmowę Marty z Moniką o romansach w trakcie programu. Marta z niedowierzaniem powiedziała chyba "naprawdę" (że romansów nie było, pewnie chodziło o domniemany romans z operatorem, a Monika wyjaśniała że z Filipem kontakt został nawiazany miesiac po definitywnym rozstaniu z Tomkiem.

Żona Pawłą Szakiewicza sympatyczna bardzo.
U Kasi i Dawida widać jeszcze większa miłość w oczach niż wcześniej.

Zdziwiło mnie ze Ania Bardowska nie wystąpiła przed kamerą która została przysłana do ich domu. Nie wierzę że przyjazd kamery do domu to tak wielki stres dla ciężarnej. W programie miała okazję zapoznać się z życiem całą dobę z kamerą. Krótki wywiad we własnym domu to chyba nic strasznego po takich doświadczeniach. Na fb czy yt czy gdzie tam te swoje filmiki wrzucają jakoś występuje i stresu nie ma.

Zbyszek z tej edycji nadal kocha wszystkie panie, Stasiu i Eugeniusz i Zbyszek z pierwszej edycji to erotomani-gawędziarze - nigdy w związku nie będą.
Marek i Rafał nic do powiedzenia nie mieli, bo po lans do programu przyszli.
O ANi trudno mi coś napisać.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora