2016-12-25, 21:32
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Hejo!
U nas już były 2 pobudki na tzw. smoczka... A jako że moje dziecko smoczka gumowego nie toleruje to ja nim jestem i wiecznie muszę mieć cyca w pogotowiu. Wkurza mnie to i coraz częściej żałuję, że od początku nie karmiłam mm.
Dzisiaj byli u nas brat mojego taty z żoną i roczną córeczką. Mówili, że często już ich dziecko przesypia całą noc, ew. ma jedną pobudkę na mleko koło 4 (dziecko od urodzenia na mm) . Marzenia!
U nas po Wigilii w miarę, dzieci mają zajęcie, więc nie roznoszą chaty. Jutro jeszcze wycieczka do teściów i po świętach na szczęście.
Wczoraj też na chwilę wpadł mój brat z rodzinką i byłam zdziwiona jaka ich 11- mies. córeczka malutka. Jest niewiele wyższa od Ignasia, a on przecież z tych małych. Myślę, że większość naszych czerwcątek byłaby od niej większa. Taki szkrab mały, a już biega w ogóle!
No i oczywiście piernik wszystkim smakuje. Chyba na zawsze już wpiszę się w naszą świąteczną tradycję 
fiazo dużo zdrowia dla Was!
zabcia udanego chrztu jutro!
Może uznacie że jestem dziwna, ale wczoraj po kolacji pomyślałam sobie, że całe szczęście że już PO i teraz już będzie z górki.
Mi już całe te święta bokiem wychodzą. Najchętniej to zahibernowałabym się na ten czas albo wyjechała gdzieś na wakacje 
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;68943456]Dziewczyny śpią. Wczoraj byliśmy u moich rodziców, dziś u teściów. Prezenty fajne. Radość z prezentów najbardziej było widać po Zosi, ona juz kumata. Dzięki dziewczynom święta nabierają tej magicznej mocy, której mi juz dawno brakowało. Szczerze mówiąc jeszcze parę lat temu nie lubilam świąt. Kupa zamieszania, kilka dni sprzątania, cyrk z prezentami, obzarstwo, zgaga, sprzątanie po świętach. Teraz okna mam nieumyte, szczerze mówiąc to nawet kurze nie starte, ale choinkę postroilysmy. Błysk w oczach Zosi w oczekiwaniu na pierwszą gwiazdkę, szał przy rozpakowywaniu prezentów-bezcenne 😍
Właśnie, kto u was przynosi prezenty pod choinkę? Mikołaj? U nas dzieciątko 😉[/QUOTE]
Jak Iga miała 3 czy 4 latka to też mnie cieszyła ta magia świąt a teraz to mi to już bokiem wychodzi 
U nas prezenty przynosi Anioł 
Cytat:
Napisane przez australia87
Aaaa teraz hit - Marysia dostała dziś kurtkę jeansową na rozmiar... 122 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
|
Ło kurcze, zabezpiecz dobrze, żeby jej mole nie zjadły
|
|
|