2008-03-13, 22:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kocham Lancome!!!
Cytat:
Napisane przez dimiti
i zapomnialabym..... uzywa ktos fever gloss lancoma???
mnie interesuje nr 330 ale ogolnie chcialabym wiedziec czy kazdy zadowolony i czy przypadkiem nie daje podobnego efektu co loreal bo na KWC jest troche malo opini....znaszy sie czytalam je juz 3 razy ale wole zapytac co myslicie o tych cudenkach? 
|
Ja mam Fever Gloss nr 330 błyszczyk na ustach jest raczej transparentny, z domieszką jasnego różu, tworzy śliczną równą warstwę ,którą mogłabym nazwać ''taflą'' ponieważ odbija światło i ma malutkie iskrzące drobinki aczkolwiek są naprawdę maleńkie
Błyszczyk idealnie się rozprowadza i nie ''wypływa'' po za linię ust, nie lepi się, nie ma smaku...
Mam również błyszczyki L'oreal, te drugie dają bardziej ''spektakularne'' efekty tzn widoczniej podkreślają usta, powiększają je i często mają wyraźniejsze kolory, jedyną ich wadą jest to ,że potrafią ''wypływać'' po za linię ust, no i są troszkę cięższe, tworzą grubszą warstwę na ustach
Oba błyszczyki są fajne, a Lancome ma śliczne opakowanie jedyną wadą jest wysoka cena, L'oreal jest tańszy
edit: Wklejam jeszcze moje najnowsze nabytki Lancome, dwie palety Color Design Topaz Kisses i Diamond Studs oraz Artist Palette, jestem z nich bardzo zadowolona
|
|
|