Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-26, 16:43   #798
miszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

U nas też choróbsko!
Wczoraj Maks dostał katar a dzisiaj rozłożylo go na dobre. Nic nie je, jest słaby i najchętniej spałby cały dzień.😑

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Święta mijają leniwie.
Niestety, pogoda jest okrutna więc od soboty siedzimy w domu.
Mieliśmy jechać do znajomych ale ich córka ma grypę żołądkowa więc nie pojedzimy a poza tym Maks chory więc nie będziemy zarażać.
Ale bardzo mi brakuje takich spotkań, rozmów, kolędowania. Ogólnie wyjścia z domu...
Jak Maksiowi się poprawi to wtedy pojedziemy. Albo na nowy rok.

I dołączam do grona mam, które narobily się po pachy, żeby przygotować wszystko.
U mnie, póki co, też działa "magia świąt" więc otrzepalam się po robocie i patrzę jak mojego Maksa cieszą te święta ale myślę, że za kilka lat będę miała podejście jak Śliweczka zwłaszcza, że same chłopaki więc raczej na pomoc przy garach liczyć nie mogę.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Jaki Gabryś slodziak

A moge! Książki (!), piękną bransoletkę od,męża (mega mi się podoba), szampon i odżywkę taką lepsiejsza i mydelko, ktore pachnie tak skakowicie, ze zamiast się nim myc, chyba je zjem a Ty?

Hyhy ale sliczna i wesoła!

AUSTRALIA az tak źle? Szkoda ze nie zapakowalas, a kasa od teściów lepsza niz zbedny i nietrafiony prezent.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pokaż bransoletke.

Ja mojemu już zapowiedziałam wcześniej, że jak nie wie co kupić to perfumy i biżuteria zawsze mile widziane. Ewentualnie bon do Next-a👍
(Teraz dostałam portfel bo chcialam. Pierwszy raz taki duży, poważny 😉 zobaczymy czy się polubimy)

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Jaki Gabryś slodziak

A moge! Książki (!), piękną bransoletkę od,męża (mega mi się podoba), szampon i odżywkę taką lepsiejsza i mydelko, ktore pachnie tak skakowicie, ze zamiast się nim myc, chyba je zjem a Ty?

Hyhy ale sliczna i wesoła!

AUSTRALIA az tak źle? Szkoda ze nie zapakowalas, a kasa od teściów lepsza niz zbedny i nietrafiony prezent.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pokaż bransoletke.

Ja mojemu już zapowiedziałam wcześniej, że jak nie wie co kupić to perfumy i biżuteria zawsze mile widziane. Ewentualnie bon do Next-a👍
(Teraz dostałam portfel bo chcialam. Pierwszy raz taki duży, poważny 😉 zobaczymy czy się polubimy)

Haneczko, co mąż wybrał? Coś z podpowiedzi??

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora