Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta podczas karmienia piersią- wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-08, 08:45   #78
szukate
Raczkowanie

Dot.: dieta podczas karmienia piersią

Marta jak lody np. Algidy mogą być nieświeże???Toż to zykłe mleko z cukram i ze śmietaną.. Truskawkowe źle???Rozumiem świeże, może wyskoczyć wysypka ( tak naprawdę to żadna tragedia)Ja urodziłam na samym końcu kwietnia więc na wysyp truskawek młody miał ok 1,5 mies. Najpierw zjadłam 5, nastepnym razem 10, potem kupiłam więcej i okazało sie,że spokojnie mogą wcinać truskaweczk A co dopiero truskawi w lodach???Dziewczyny jak nie mogą świeżych truskawek to jedzą dzem truskawkowy wiec myslę,że lody truskawkowe jeszcze mniej mogłyby zaszkodzić. Zawsze możesz zjeść śmietankowe. Co do Twoich opisów to wnioskuję,że ona nie ma kolek tylko tę nerwicę o której Ci pisałam ( Często myloną z kolką) Z tego co wiem to kolka to prawdziwy koszmar. Dziecko wygina się, pręży, nie płacze tylko wręcz drze się. Nie można go w żaden sposób uspokoić. Nie pomaga tulenie, smoczek, pierś, noszenie na rekach... Także głowa do góry , przyjmij sobie własnie coś dobrego i słodkiego na poprawe humoru. Moja dwójka chłopaków w wieku niemowlęcy to były i są a jeden jest aniołami , ludzie nie mogą wyjść z podziwu ale ja cały czas sie usmiecham i czuję się bardzo szcześliwa, w 6 tyg wróciłam do treningów, spotykam się z ludżmi, pod koniec lipca pojechałam z dziećmi nad morze( niektórzy puskali się w czoło )ale pojechałam i było super.Owórz sie Martuś na zycie i na przyjemności ,które z niego płyną. Może to brzmi banalnie ale dzieki takiemu podejściu moje dzieci są usmiechniete a maż uwielbia wracać do domu
szukate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując