Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-14, 10:01   #1164
maatra
Wtajemniczenie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Cytat:
Napisane przez aneta80s Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie bedzie mnie przez kilka dni bo jedziemy do Hajnowki bo tesc przychorowal. Informuje Was, zebyscie nie pomyslaly ze nie ma mnie bo szukam Wola Parku

Cytat:
Napisane przez dorka19801 Pokaż wiadomość
u nas super. dziecko budzi sie juz tylko 1 raz w nocy wiec w miare sie wysypiam.

wieczorem rozmrazam mieso, rano albo gotuje zupe albo jakis sos robie -tak 0 5 rano jak juz tz do pracy wyszykuje.

potem szykuje wszystko dla malenstwa(ubranko-czasami wieczorkiem, butelke)no a pozniej biore sie za siebie.spijam kawke i bawie sie z moim malenstwem bo zwykle sie na troszke budzi jak slyszy jak sie krece.
jestem pelna podziwu

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
ja wystapie w roli adwokata Maciusia juz teraz

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
zdjecia....

Edit: ups... Mialam zamiescic te zdjecia na watku mikolajkowym i nie zauwazylam ze jestem u Was
ahhh co ten Wizaz robi z ludzmi nawet nie wiesz gdzie jestes Sliczny chlopczyk.
Cytat:
Napisane przez annula Pokaż wiadomość
, ja sie mnostwo takich historii naczytalam kiedy zdecydowalam o powrocie do pracy, jednak naszej pani Eli ufam pod kazdym wzgledem - widze jak moje dziecko sie do niej smieje jak go tam zanosze, widze jak cala jej rodzina sie do niego odnosi (bo oni wszyscy zajmuja sie Mackiem jak juz sa w domu) i jesli czyms moglaby mu zaszkodzic to jedynie nadmiernym rozpieszczaniem, takim "babcinym"
dzis jak przyszlam po niego to sterroryzowala mnie i poczestowala zupka "bo na pewno glodna po pracy" - no w sumie miala racje
no no coz za . slodko wygladacie razem

ehhh zazdroszcze...tez chce nianie,wystarczy na 10h w tyg,ale gdzie takiej szukac

Cytat:
Napisane przez 82anusia Pokaż wiadomość
Może to nie najlepszy pomysł, ale pomyślałam sobie, że mogłabyś stworzyć "ala" maść. Troszkę majeranku zmieszać z kremem i to utrzeć, by powstała masa Ja to mam pomysły, myślę, że nic po tym złego by się nie stało.
zaraz poszukam skladu tej masci w necie i moze cos pokobinuje.mam vika,ale on chyba za mocny dla niemowlakow,tez zaraz to sprawdze.
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6894341]My 50f na miesiac, hmmmm
[/quote]

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Lea ja przed chwilą skończyłam Earl Greya żłopać (inaczej nie da się tego określić, bo jak nazwać picie herbaty w pół litrowym kubasie )/
jak ja lubie Earl Graya z mleczkiem...mniami

[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6894562]W kocu, nareszcie sie doczekalam i moje dziecko ladnie sie podpierajac na raczkach bawilo sie kilka minut

A nowy wozek to cud Na porannym spacerze Oli spal od 9.30 do 11.30, na krotko sie obudzil w sklepie, kiedy mama wpadla w szal zakupow i przymierzala kurtke popatrzyl na mnie lekko lekcewazacym i znudzonym wzrokiem, jak to facet na zakupach i zasnal Natomiast na spacerze popludniowym spal od 14.30 do 17 Nawet gdy bylismy w kafejce na kawie (i ciastku ) spal a bylo tam dosc glosno...

A moja dieta odeszla w zapomnienie czeka na reaktywacje czyli Dieta 2, ale to po powrocie z Polski

I melduje, ze jutro mnie nie bedzie, bo wybieram sie na ploty w realu do szperrr z Mikolajkowych Ciekawe jak Oli zniesie jazde pociagiem , mamy jedna przesiadke, hmmm, w sumie okolo 2 godzin jazdy, no ciekawe
[/quote]
Widzisz oplacalo sie cwiczyc i czekac, wszystko zaczyna miec prawidlowy przebieg.
Tez uwielbiam byc przytulana,rozplywam sie wtedy.
Mowisz,ze masz czarodziejski wozek ?? bylam juz w sklepie i robilam jazdy probne,lekkosc i zwinnosc tego pojazdu mnie powala
Koniecznie zdjecia wklejcie z Meetingu Przyjemnej podrozy

Cytat:
Napisane przez dorka19801 Pokaż wiadomość
no i kilka fotek-ostatnie w nowym body od tatusia- na 6 miesiecy
sliczna akrobatka

Cytat:
Napisane przez joli31 Pokaż wiadomość
.
Ale potem fajnie śpi do 6-6.30. Tatusia wyprawia do pracy. Szkoda, że śniadań mu nie robi

[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6895223]Na pewno do chrztu, a nie do wyprawki Mlodego Kucharza
[/quote]

Cytat:
Napisane przez edytkap Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Marta od wczoraj ma znów gorączkę.Byłam z nia u lekarza ale on nic nie słyszy przy badaniu,mała nie kaszle nie jest odwodniona.Załamka.od wczoraj daje jej panadol,eurespal,zbijam goraczkę zimnymi okładami.Co jeszcze polecacie?????
na samą myśl o ponownym leczeniu szpitalnym łza mi się kręci w oku......
mysl pozywytnie kochana

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj umyłam włosy w zaleconym szamponie, potem wtarłam to coś na wieczór ...jak to pachnie...obora się chowa

pewnie powstalo juz z 5 nowych postow jak ja skonczylam pisac,wiec zaraz dopisze co u nas

Edit : nie powstaly nowe posty,wiec tu dopisze
Noc Super,Simus spal od 7 40 do 8 20,oczywiscie z przerwami na jedzenie. po przebudzeniu zawsze jeszcze bawi sie z pol h sam w lozeczku. ide na gore sprawdzic czy wszystko ok,a tam krew na policzku i w uszku. moj synek rozdrapal strupka,ale chyba go nie bolalo, bo byl zachwycony mina mamy : RANY SYNCIU CO CI JEST ???
ucieka karmic maluszka,pozniej jakis spacerek.

Edytowane przez maatra
Czas edycji: 2008-03-14 o 10:22 Powód: dopisek,literowki
maatra jest offline Zgłoś do moderatora