|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cytat:
Napisane przez aneta80s
Dziewczyny nie bedzie mnie przez kilka dni bo jedziemy do Hajnowki bo tesc przychorowal. Informuje Was, zebyscie nie pomyslaly ze nie ma mnie bo szukam Wola Parku 
|

Cytat:
Napisane przez dorka19801
u nas super. dziecko budzi sie juz tylko 1 raz w nocy wiec w miare sie wysypiam.
wieczorem rozmrazam mieso, rano albo gotuje zupe albo jakis sos robie -tak 0 5 rano jak juz tz do pracy wyszykuje.
potem szykuje wszystko dla malenstwa(ubranko-czasami wieczorkiem, butelke)no a pozniej biore sie za siebie.spijam kawke i bawie sie z moim malenstwem bo zwykle sie na troszke budzi jak slyszy jak sie krece.
|
jestem pelna podziwu 
Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza
|
ja wystapie w roli adwokata Maciusia juz teraz 
Cytat:
Napisane przez celka2000
zdjecia....
Edit: ups... Mialam zamiescic te zdjecia na watku mikolajkowym i nie zauwazylam ze jestem u Was 
|
ahhh co ten Wizaz robi z ludzmi nawet nie wiesz gdzie jestes Sliczny chlopczyk.
Cytat:
Napisane przez annula
, ja sie mnostwo takich historii naczytalam kiedy zdecydowalam o powrocie do pracy, jednak naszej pani Eli ufam pod kazdym wzgledem - widze jak moje dziecko sie do niej smieje jak go tam zanosze, widze jak cala jej rodzina sie do niego odnosi (bo oni wszyscy zajmuja sie Mackiem jak juz sa w domu) i jesli czyms moglaby mu zaszkodzic to jedynie nadmiernym rozpieszczaniem, takim "babcinym" 
dzis jak przyszlam po niego to sterroryzowala mnie i poczestowala zupka "bo na pewno glodna po pracy" - no w sumie miala racje 
|
no no coz za . slodko wygladacie razem 
ehhh zazdroszcze...tez chce nianie,wystarczy na 10h w tyg,ale gdzie takiej szukac 
Cytat:
Napisane przez 82anusia
Może to nie najlepszy pomysł, ale pomyślałam sobie, że mogłabyś stworzyć "ala" maść. Troszkę majeranku zmieszać z kremem i to utrzeć, by powstała masa  Ja to mam pomysły  , myślę, że nic po tym złego by się nie stało.
|
zaraz poszukam skladu tej masci w necie i moze cos pokobinuje.mam vika,ale on chyba za mocny dla niemowlakow,tez zaraz to sprawdze.
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6894341]My 50f na miesiac, hmmmm
[/quote]

Cytat:
Napisane przez poissonivy
Lea ja przed chwilą skończyłam Earl Greya żłopać (inaczej nie da się tego określić, bo jak nazwać picie herbaty w pół litrowym kubasie  )/
|
jak ja lubie Earl Graya z mleczkiem...mniami
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6894562]W kocu, nareszcie sie doczekalam i moje dziecko ladnie sie podpierajac na raczkach bawilo sie kilka minut
A nowy wozek to cud  Na porannym spacerze Oli spal od 9.30 do 11.30, na krotko sie obudzil w sklepie, kiedy mama wpadla w szal zakupow i przymierzala kurtke popatrzyl na mnie lekko lekcewazacym i znudzonym wzrokiem, jak to facet na zakupach i zasnal Natomiast na spacerze popludniowym spal od 14.30 do 17 Nawet gdy bylismy w kafejce na kawie (i ciastku ) spal a bylo tam dosc glosno...
A moja dieta odeszla w zapomnienie czeka na reaktywacje czyli Dieta 2, ale to po powrocie z Polski 
I melduje, ze jutro mnie nie bedzie, bo wybieram sie na ploty w realu do szperrr z Mikolajkowych Ciekawe jak Oli zniesie jazde pociagiem , mamy jedna przesiadke, hmmm, w sumie okolo 2 godzin jazdy, no ciekawe
[/quote]
Widzisz oplacalo sie cwiczyc i czekac, wszystko zaczyna miec prawidlowy przebieg.
Tez uwielbiam byc przytulana,rozplywam sie wtedy.
Mowisz,ze masz czarodziejski wozek ?? bylam juz w sklepie i robilam jazdy probne,lekkosc i zwinnosc tego pojazdu mnie powala 
Koniecznie zdjecia wklejcie z Meetingu Przyjemnej podrozy 
Cytat:
Napisane przez dorka19801
no i kilka fotek-ostatnie w nowym body od tatusia- na 6 miesiecy
|
sliczna akrobatka 
Cytat:
Napisane przez joli31
.
Ale potem fajnie śpi do 6-6.30. Tatusia wyprawia do pracy. Szkoda, że śniadań mu nie robi
|

[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6895223]Na pewno do chrztu, a nie do wyprawki Mlodego Kucharza
[/quote]

Cytat:
Napisane przez edytkap
Cześć dziewczynki
Marta od wczoraj ma znów gorączkę.Byłam z nia u lekarza ale on nic nie słyszy przy badaniu,mała nie kaszle nie jest odwodniona.Załamka.od wczoraj daje jej panadol,eurespal,zbijam goraczkę zimnymi okładami.Co jeszcze polecacie?????
na samą myśl o ponownym leczeniu szpitalnym łza mi się kręci w oku...... 
|
mysl pozywytnie kochana 
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Dziewczyny wczoraj umyłam włosy w zaleconym szamponie, potem wtarłam to coś na wieczór ...jak to pachnie...obora się chowa 
|

pewnie powstalo juz z 5 nowych postow jak ja skonczylam pisac,wiec zaraz dopisze co u nas
Edit : nie powstaly nowe posty,wiec tu dopisze
Noc Super,Simus spal od 7 40 do 8 20,oczywiscie z przerwami na jedzenie. po przebudzeniu zawsze jeszcze bawi sie z pol h sam w lozeczku. ide na gore sprawdzic czy wszystko ok,a tam krew na policzku i w uszku. moj synek rozdrapal strupka,ale chyba go nie bolalo, bo byl zachwycony mina mamy : RANY SYNCIU CO CI JEST ???
ucieka karmic maluszka,pozniej jakis spacerek.
Czas edycji: 2008-03-14 o 10:22
Powód: dopisek,literowki
|