Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-14, 09:10   #2191
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Masz rację. Tylko, że wolałabym, żeby moje normalne zdjęcia krążyły w Internecie(chodzi mi oczywiście o strony z modelingiem), a nie takie
Chociaż pewnie ją szybciej zauważą, bo taka odważna jest, nie boi się aparatu
ona sie tymi zdjeciami wrecz chwali... ale coz. sa gusta i gusciki, mi sie to nie podoba. wulgaryzm zalatujacy [jak to estelle okreslila] rozowa landrynka. i to taka od ktorej sie na mdlosci zbiera.
Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Zauważą, a jakże, tylko RACZEJ NIE Ci, do których dziewczyna kierowała swoje zdjęcia. Na tych zdjęciach ona niekoniecznie pokazuje, że umie pozować, raczej, że figurę ma niezgorszą i tyle. Tak naprawdę nie ma tam nic, na czym można by oko zawiesić, no chyba, że jest się napalonym samcem.
chyba tylko wtedy. te zdjecia po prostu nie maja w sobie NIC wartosciowego. a dziewczyna bylaby niezla gdyby nie a)tapeta b)operacje plastyczne [bez nich wygladala o niebo lepiej]. ja nie umiem tego okreslic innym slowem niz TANDETA.
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
No i niestety musze troszkę ostudzić entuzjazm panujący w tym temacie, ale mi do śmiechu ostatnio nie jest bo moja babcia zachorowała i leży w szpitalu
biedactwo... my wszystkie trzymamy kciuki i wierzymy, ze wszystko bedzie dobrze! niech nasza moc wizazowa bedzie z toba i babcia!a jak widac bylo na przykladzie szybko zdrowiejacej corci Marzenki, mamy mocy dobrej w sobie duzo

dzien dobry kochane, jaka u was pogoda?