2008-03-14, 09:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: skończyłam studia i jestem bezrobotna
Cytat:
Napisane przez madzia.a
Nie, ja nie oczekuje że od razu dostane pensje wyższą niż "średnia krajowa" ale oczekuje że dostane wyższą niż "najniższa krajowa"- a to różnica!!!!
|
Nie krzycz.
Cytat:
Napisane przez madzia.a
Trudno, zebyś się nie zgodziła, za takie pieniądze  ja marze o tym, zeby zarobić 1000 zł !!! Uważam, ze miałaś rewelacyjny początek!!!
|
Zdaje się, że właśnie odrzuciłaś tego typu ofertę, bo branża Ci nie odpowiadała.
Cytat:
Napisane przez madzia.a
Jednym słowem, uważam, że mnie w ogóle nie zrozumiałaś, bądź nie przeczytałaś wątek.
|
Wątek śledzę od początku bardzo uważnie i każdy Twój post dziwi mnie coraz bardziej. I ciągle nie wiem, czego od nas (i od tego wątku) właściwie oczekujesz.
Biorąc pod uwagę to, co do tej pory napisałaś (i _jak_ to napisałaś), mam wrażenie, że naprawdę czekasz na gwiazdkę z nieba i wściekasz się na wszystko i wszystkich dookoła. Pretensje masz do całego świata. Zamiast tracić energię na wkurzanie się, zacznij wreszcie działać. Moje pytanie o konkurencję odnośnie biur rachunkowych i sugestię, żeby może ruszyć coś własnego, kompletnie zignorowałaś. A może niesłusznie? Skoro nikt nie jest w stanie zagwarantować Ci warunków, jakich oczekujesz, to sama o nie zadbaj. Względnie rozważ możliwość przeprowadzki, jak zasugerowała inna Wizażanka.
|