2008-03-14, 10:16
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzien dobry Melduję, że świeci słońce Pięknie, wiosennie i oby tak pozostało 
Cytat:
Napisane przez gujana
wlasnie wrocilam z babskiej imprezki urodzinowej. fajnie bylo ale jestem padnieta, drapie mnie w gardle, a poza tym za duzo
branoc
|
ważne, że było fajnie - mam nadzieję, że obudzisz się bez kaca 
a co do nieobecności - uważam, że to baaardzo dobra metoda na poźniejszą motywację, takie opuszczanie  
Cytat:
Napisane przez tamonita
Taaak, to już dziś ! Dziś jest piątek
Do szkoły lece na 8.55, także mam jeszcze troche czasu, na wejściu mam fizyke i będe odpowiadała, uczyłam się, a poza tym sama się zgłaszam więc licze, że jakoś dam rade Prosze o trzymanie malutkich kciuków
|
  będę zaciskać, na tyle mi jeszcze energii starczy 
Cytat:
Napisane przez Baby14
madame_apple: Ja sie podpisuje. Jestem len smierdzacy Juz p feriach sobie obiecałam ze wezme sie do roboty a tu jak na razie wszystko pitole No ale po świetach wroce nowa Mysle ze to wszystko jest spowodowane wlasnie nadchodzaca wiosna...
|
tak, obyś miała rację Po świętach będziemy zregenerowane, rozenergetyzowane i w ogóle damy radę 
A teraz trzeba widocznie jeszcze trochę poleniuchować żeby zebrać się w sobie 
Cytat:
Napisane przez Baby14
Ja dzis na 11 mam na rekolekcje... Czas szybko leci dzis jak zwkle. Jakas nadpobudliwa dzis jestem. Krzycze o byle co,poparzylam sie prostownica ,stwierdzilam ze nie umiem sobie wlosow wyprostowac... Mam nadzieje ze jak przyjde z kosciola to bede miec lepszy humor
|
też mam taką nadzieję... 
Cytat:
Napisane przez agolek
jade juz do pracy i mam nadzieje,ze uda mi sie rozwiazac wszystko i zaczne weekend bez psychicznego obciazenia..
|
na pewno a cóż to będzie za weekend - ostatni przed przyjazdem do Polski 
ech, ależ ten czas zasuwa, dopiero co jechałaś na Boże Narodzenie, a tu już mamy 3 miechy do przodu... ani się obejrzymy i wakacje nadejdą...
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
Jakby koś chciał mojej energii trochę to ja służę, mam dużo o dziwno pewnie z powodu nadmiaru zajęć, nie mam czasu na utraty energii
|
dawaj dawaj!!! miłego rozdawnictwa ulotkowego 
I miłego dnia dla Was wszystkich 
Ja zaraz idę na dłuuuuuugi spacer, się dotlenić trochę 
Buzi
ps. nefre, w sensie, ze do konca tego tygodnia? to nie za długo chyba 
ale pewnie chodzi o nastepny - czyli co, wiecej wolnego?
|
|