Wątek
:
wygladac doroslej
Podgląd pojedynczej wiadomości
2004-11-27, 20:05
#
27
kai555
Rozeznanie
Re: wygladac doroslej - zapodaje zdjatka
Hejka!
Przede wszystki ogromnie wam dziekuje - jestescie nieocenione!
Po drugie bardzo was przepraszam ze wczoraj sie wylaczylam i nie odpisywalam na wasze posty - dzisiaj musialam raniutko wstac do pracy takze wczoraj poszlam wczesniej do lozka.
OKULARY - chyba rzeczywiscie beda lepsze takie waskie prostokaty z gruba gorna czescia oprawki i zaznaczonymi gornymi rogami, Takie jak byly na zdjeciu juz mam (no bardzo podobne - choc nie z rozowymi szklami
)
Mam wyjatkowo cienkie i rzadkie brwi (naturalnie sa takie - nigdy ich nie skubalam) - wpadlo mi teraz do glowy zeby troche je poprzyciemniac przy makijazu. Powinno to dac podobny efekt do zalozenia okularow z gruba gorna oprawka - bede wygladac nieco powazniej.
BIZUTERIA
Uwielbiam wszelkiej masci broszki ale ciagle je gubilam (dlatego przestalam nosic). Akurat perel nie znosze (brrr...) - moze cos wykombinuje z bursztynem
Niunia - czy masz moze adres tego "urodziwego" forum i moglabys go podac - chyba sie skusze
Czarna Ines - pojde z twoja rada w sprawie okularow (juz sobie kilka modli upatrzylam). Takie oprawki zwykle wydawaly mi sie zbyt "biznesowe" (no takie bardzie dla pani dyrektor w firmie niz dla kogos takiego jak ja) ale moze sie przekonam. W kazdym razie mysle ze warto sprobowac.
Hair - dzieki za pocieszenie
wiec jednak nie jest tak zle (choc mysle ze zdjecia dodaja wieku i tuszy). Bardzo mnie zaintrygowalas tym co powiedzialas o zachowaniu. Rzeczywiscie chyba powinnam sie poobserwowac. Chyba to wlasnie to czego mi brak - zachowania odpowiedniego do wieku i zawodu (nie zebym sie chichrala z kolezankami na korytarzu i takie tam zachowania jak mloda koza ale jednak). Mysle ze jeszcze nie czuje sie pewnie w tym co robie i stad moje niedopasowane zachowanie (postawa, mowa ciala) - jeszcze "nie wczulam sie" w role. Popracuje nad tym.
W sumie chodzilo mi o to by wygladac troche powazniej, odpowiednio do wykonywanej pracy (niekoniecznie od razu starzej
) - nie wiedzialam jak to ujac.
Jeszcze raz dzieki za pomoc
PZDR
N
Wyślij prywatną wiadomość do kai555
Znajdź więcej postów kai555